- REKLAMA -
2.2 C
Užice
Početna EKO UEko Jedna kuća, tri auta: Dugoročni plan izmeštanje parkinga van grada (AUDIO)

Jedna kuća, tri auta: Dugoročni plan izmeštanje parkinga van grada (AUDIO)

- REKLAMA -

Obustavljen je do daljeg Javni poziv za Javno privatno partnerstvo sa elementima koncesije za finasiranje, izgradnju, upravljanje i održavanje javnim parkiralištem/garažom, raspisan početkom septembra u nameri da Grad Užice pronađe privatnog partnera koji bi izgradio zidanu garažu sa oko 300 parking mesta na javnom parkiralištu na Međaju i upravljao parkiralištem 25 godina.

Foto screenshot https://jnportal.ujn.gov.rs

Grad traži privatnog partnera(AUDIO)

Član Gradskog veća Užica zadužen za saobraćaj Slobodan Šiljković je pojasnio za Radio Lunu da je otvoreni postupak obustavljen zbog projekta preparcelacije za koji su smatrali da će biti završen pre krajnjeg roka za predaju prijava na javni poziv.

Prema navodima Šiljkovića, do obustave postupka je bilo zainteresovanih, ne i prijavljenih potencijalnih privatnih partnera.

Foto screenshot/Portal javnih nabavki


U toku revizija Plana kvaliteta vazduha grada Užica

Svetlana Drakul: Mere preduzete za smanjenje zagađenja vazduha daju rezultate

Javno ka provetravanju Užica(AUDIO)

- Advertisement -
Jelena Penezić
Diplomirala novinarstvo i komunikologiju na Fakultetu političkih nauka Univerziteta u Beogradu. U timu Radio Lune i RAM mreže od 2013. godine. Poslednje obuke: * Trening Monitoring lokalnih javnih konkursa u organizaciji Balkanske istraživačke mreže Srbije BIRN, Građanske inicijative i FORCA Požega, septembar 2023. godine, Požega * Trening Menjaj na zeleno!; Beogradska otvorena škola, u saradnji sa USAID, Mladi istraživači Srbije, The Nature Conservancy, ENECA i Američka privredna komora u Srbiji (AmCham); septembar 2023. godine, Šabac * Zapadni Balkan: Kako da novinari ostanu bezbedni prilikom praćenja protesta(online kurs: Journalism Now; BY THOMSON FOUNDATION), avgust 2023. godine * Obuka Istraživačko novinarstvo, u organizaciji Nezavisnog udruženja novinara Srbije NUNS i Ambasade SAD, maj 2023. godine, Beograd * Trening obuka iz oblasti analize dezinformacija Analiza (dez)informacija, mart 2023. godine u Novom Sadu u organizaciji Novosadske novinarske škole i FakeNews Tragača
- REKLAMA -
Užice
few clouds
2.2 ° C
2.2 °
2.2 °
83 %
1.9kmh
12 %
Čet
13 °
Pet
13 °
Sub
14 °
Ned
15 °
Pon
13 °

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Dijalog

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Postavite komentar

Unesite Vaš komentar!
molimo Vas unesite Vaše ime