- REKLAMA -
12.9 C
Užice
Početna Zlatiborski okrug Bajina Bašta, Požega, Kosjerić, Arilje Prigovori do 1. oktobra na objavljenu listu u Kosjeriću

Prigovori do 1. oktobra na objavljenu listu u Kosjeriću

- REKLAMA -

Opština Kosjerić je objavila preliminarnu rang listu po Javnom konkursu za sprovođenje mera sufinansiranja zamene energenta u individualnim ložištima porodičnih stambenih objekata – kuća u gradskoj zoni opštine Kosjerić za 2021. godinu.

Prema preliminarnoj listi, od 190 prijavljenih, 122 vlasnika kuća u gradskoj zoni opštine su ostvarila pravo da dobiju subvenciju za kupovinu kotla na pelet ili etažne peći na drvni pelet za porodični stambeni objekat.

Potpisali ugovore za nova ložišta u 68 domova

Prigovore je moguće podneti do 1. oktobra.

Najviše zainteresovanih za ugradnju stolarije

Podsetimo, javni konkurs je raspisan 20. jula sa namerom da se sa ukupno 18 miliona dinara sufinansira nabavka kotlova ili etažnih peći na drvni pelet za kuće.

Kako je ranije najavljeno, lokalna samouprava sufinansira najviše do 150.000 dinara po kotlu, odnosno do 70 odsto ukupne vrednosti kotla sa PDV-om.

Zamenom energenta u individualnim ložištima drvnim peletom kao energentom teže da smanje zagađenje vazduha u toj opštini.

Najgora ocena za vazduh u Užicu i Kosjeriću tokom 2020. godine

- Advertisement -
- REKLAMA -
Užice
clear sky
12.9 ° C
12.9 °
3.4 °
57 %
3.1kmh
0 %
Čet
21 °
Pet
20 °
Sub
12 °
Ned
12 °
Pon
2 °

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Dijalog

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Postavite komentar

Unesite Vaš komentar!
molimo Vas unesite Vaše ime