- REKLAMA -
13.1 C
Užice
Početna Zlatiborski okrug Užice Oštećen bazen pred kraj rekonstrukcije(VIDEO)

Oštećen bazen pred kraj rekonstrukcije(VIDEO)

- REKLAMA -

Oštećen je rekonstruisan dečji bazen na gradskoj plaži u Užicu nakon podizanja ustava na brani reke Đetinje, prilikom redovnog pražnjenja vode iz kupališta.

Navodeći da je došlo je do mehaničkog oštećenja na podu bazena, v.d. direktor JP Užice razvoj Miloš Mlivojević je rekao da će narednih dana utvrđivati uzroke oštećenja i odgovornosti.

Zavetnici: Jedini oštećeni građani i gradski budžet

  • Moram da naglasim da je jedan od vrlo bitnih faktora i činjenica da nam se dečiji bazen nalazi uz samu reku i da tu postoji izvestan uticaj odnosno pritisak vode iz korita na sam bazen. (…)

Moram da priznam da sam ličo razočaran i besan zbog svega ovoga, ali isto tako vas uveravam da ću lično insistirati da se utvrde svi elementi i uzroci, a potom i da odgovorni snose posledice, rekao je Milivojević /// Foto Grad Užice

Podsetimo, JP Užice razvoj je bio zadužen za stručni nadzor nad rekonstrukcijom dečjeg bazena.

Radove je izvodio Dijamant invest iz Užica, prema pisanju Danasa. Kompletan projekat je izradila firma Omega projekt, a rekonstrukcija je u potpunosti finansirana iz gradskog budžeta sa oko 38 miliona dinara, prema ranijim navodima Milivojevića.

SSP: Tražimo ličnu odgovornost

Foto Grad Užice

Rekonstrukcija dečjeg bazena na gradskoj plaži je počela u avgustu prošle godine, dok su rokovi  za završetak radova više puta pomerani. Prema poslednjim najavama, rekonstrukcija je trebalo da bude gotova u septembru, bazen, pun vodom izz gradskog vodovoda, u funkciji od naredne kupališne sezone.

- Advertisement -
- REKLAMA -
Užice
overcast clouds
13.1 ° C
13.1 °
13.1 °
98 %
1.1kmh
95 %
Uto
21 °
Sre
20 °
Čet
21 °
Pet
22 °
Sub
24 °

Poslednje vesti

Udruženi do čistije planine

- REKLAMA -

Dijalog

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Postavite komentar

Unesite Vaš komentar!
molimo Vas unesite Vaše ime