- REKLAMA -
9.2 C
Užice
Početna Zlatiborski okrug Užice SSP: Tražimo ličnu odgovornost

SSP: Tražimo ličnu odgovornost

- REKLAMA -

Ličnu odgovornost, ne od izvođača radova na rekonstrukciji dečjeg bazena na gradskoj plaži, već od čelnika Grada Užica i rukovodilaca nadzornog organa projekta JP Užice razvoj, zatražio je Gradski odbor Stranke slobode i pravde Užice nakon oštećenja dečjeg bazena po podizanju ustava na brani Đetinje i prilikom redovnog pražnjena vode iz kupališta.

Zavetnici: Jedini oštećeni građani i gradski budžet

Iz užičkog SSP-a su naveli da je sa prvim radovima, leta prošle godne, najavljeno ulaganje 20 miliona dinara za kompletnu rekonstrukciju postojećeg malog bazena, ali da je ta suma povećana najavom čelnika prošle nedelje da se ulazi u drugu fazu radova opremanja bazena pumpama i neohodnom opremom za prečišćavanje.

  • Sada saznajemo da za tu drugu fazu treba izdvojiti dodatnih 18 miliona dinara. Sada će koštati ukupno 38 miliona. (…) Građani Užica žele da znaju zašto se sada doplaćuje za drugu fazu radova, zašto radovi ovoliko kasne, zašto su dozvolili da se radovi loše obavljaju sa lošim materijalima, da bazen puca iako je kompletna rekonstrukcija daleko od završetka. Napominjemo da je u pitanju rekonstrukcija postojećeg bazena, što spada u domen manjih i ne tako zahtevnih projekata, te građani s pravom traže odgovore i ne veruju u uspeh budućih, većih infrastrukturnih projekata (tunel ispod Kadinjače, obilaznica oko grada i sl), jer ovakavi primeri i propusti ne ulivaju poverenje građanima i dovode u pitanje sposobnost i stručnost i čelnika grada i rukovodilaca javnih preduzeća, naveli su u saopštenju iz GrO SSP Užice dodavši da se zidanju užičkog Skadra na Bojani ne nazire kraj.

Oštećen bazen pred kraj rekonstrukcije(VIDEO)

- Advertisement -
- REKLAMA -
Užice
overcast clouds
9.2 ° C
9.2 °
9.2 °
67 %
1kmh
100 %
Pet
20 °
Sub
23 °
Ned
18 °
Pon
21 °
Uto
18 °

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Dijalog

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Postavite komentar

Unesite Vaš komentar!
molimo Vas unesite Vaše ime