- REKLAMA -
15.9 C
Užice
Početna Srbija i region Politika Za SNS vlast građani Zabučja nikada neće biti građani drugog reda

Za SNS vlast građani Zabučja nikada neće biti građani drugog reda

- REKLAMA -

Za SNS vlast građani Zabučja nisu i nikada neće biti građani drugog reda, a autobuska linija o kojoj govori SSP nije ukinuta pre par godina već 2006 godine, tako da je nismo ukinuli mi već oni koji danas pišu peticiju da se vrati. Pritom, ne navodeći razlog njenog ukidanja, a to je bezbednost putnika, navodi se u saopštenju Gradskog odbora Srpske napredne stranke Užice.

Geometrija puta, oštre, nepregledne krivine, specifični prelomi nivelete i na kraju samo uključenje i isključenje sa magistraleveoma je teško i nebezbedno.Vi u SSP-u kao da ne znate da je ovaj putni pravac alternativa vozačima u letnjim mesecima, kada su na magistrali ogromne gužve i da je na tom putnom pravcu u prethodnom periodu bilo saobraćajnih nezgoda, upravo iz gore navedenih razloga. Sigurno znate i da je zimi gotovo nemoguće očistiti taj putni pravac . Znate vrlo dobro i da su sve linije pa i te koje ste sami ukinuli zapravo bile probne i da nijedan prevoznik nikada nije prihvatio tu liniju, čak i sa kombi vozilima o kojima govorite, naveli su u saopštenju iz GO SNS Užice.

Nama je gospodo iz SSP-a bezbednost građana Zabučja, a naročito dece i učenika na prvom mestu i u dogovoru sa njima, a ne sa vama radimo na rešavanju svih njihovih problema. I nije tačno da ne postoji autobuska linija, jer postoji ona koja saobraća preko Bele Zemlje. Put ka Zabučju rekonstruisan je u potpunosti pre nekoliko godina, ali zbog ogromne frekvencije saobraćaja nije neobično da se na njemu pojave udarne rupe, koje se redovno saniraju, navodi se u saopštenju užičkog odbora SNS.

Oni ističu da se kontejneri prema planu, na recimo Velikom Zabučju, prazne tri puta, ponedeljkom, sredom i petkom, ili u Ulici Ljubice Čakarević ponedeljkom i petkom, tako da je vaš navod o pražnjenju jednom sedmično potpuno netačna informacija, plasirana sa jasnim ciljem obmane javnosti.

Takođe, građani Zabučja mogu se obratiti Komisiji nadležnoj za postavljanje komunalne opreme sa zahtevom za veći broj kontejnera, sa čime ste ih u velikoj brizi, mogli i sami upoznati. Oni takođe znaju da mogu kroz program „Udružimo se“ ili u okviru Javne rasprave za kreiranje budžeta podneti predloge za uređenje dečijih i sportskih igrališta, odmorišta, staza za šetanje i svih drugih javnih prostora. I na to bi trebalo da im ukažete, ako imate časne namere i brinete o njima. I na kraju, ne možemo da se ne zapitamo kako u provinciji o kojoj ste pisali pre par dana, postoji ovo veliko gradsko naselje o kome sada toliko brinete, zaključuje u saopštenju Gradski odbor SNS Užice.

SSP Užice: SNS ne uspeva da opravda svoju nesposobnost

- Advertisement -
- REKLAMA -
Užice
moderate rain
15.9 ° C
15.9 °
15.9 °
93 %
2kmh
100 %
Ned
17 °
Pon
16 °
Uto
23 °
Sre
22 °
Čet
15 °

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Dijalog

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Postavite komentar

Unesite Vaš komentar!
molimo Vas unesite Vaše ime