- REKLAMA -
19.1 C
Užice
Početna Srbija i region Politika SSP Užice: SNS ne uspeva da opravda svoju nesposobnost

SSP Užice: SNS ne uspeva da opravda svoju nesposobnost

- REKLAMA -

U saopštenju Gradskog odbora Stranke slobode i pravde Užice, navodi se da Užičani znaju da u saopštenja lokalnog SNS-a ima sve osim istine.

Tako je i u ovom poslednjem u kome su optužili nas iz Stranke slobode i pravde da smo ukinuli autobusku liniju do Zabučja. Svaki dobronameran čovek zna da SSP nikada nije bio na vlasti i da shodno tome ništa nije ukinuo baš kao što zna i da ste vi 11 godina na vlasti i da ste jedini odgovorni za sve što se desava u Užicu, navodi se u saopštenju gradskog odbora SSP.

Vaša opravdanja o tome da je autobuska linija ukinuta zbog “geometrije puta, oštrih i nepreglednih krivina, specifičnih preloma nivelete, nebezbednog uključenja i isključenja sa magistrale“ bi bila smešna da nisu tužna. Naime svi u Užicu znamo da je ovom saobraćajnicom sve do izgradnje magistrale, saobraćao sav automobilski, autobuski i kaminoski saobraćaj prema Zlatiboru, pa moramo da konstatujemo da SNS vlast nije u stanju da građanima u 21. veku obezbedi pevoz koji je funkcionisao u 20 veku, rečeno je u saopštenju ove stranke.

Iz GO Stranke slobode i pravde ističu da jos tužnije zvuči kada objašnjavate da jedan mini bus za Zabučje sa nekoliko polazaka može da proizvede kolaps.

A zapravo, vi ste odgovorni za to što je magistrala prema Zlatiboru već godinama u potpunom kolapsu jer niste u stanju da angažujete prevoznika niti da osmislite bilo šta što je ljudima zaista potrebno. I vi i Užičani znate da je to samo zato što u JP Užice sede nesposobni i nestručni stranački kadrovi. Zato i upućujete ljude da za postavljanje kontejnera, uređenje parkova, igrališta, obrate komisijama za koje nikada nisu čuli ili prijave na konkurse za koje ne znaju da postoje, navodi se u saopštenju užičkog odbora SSP.

Oni u saopštenju navode da zbog svega ovoga, Užice je za deset godina izgubilo 10% stanovništva.

Neistinama to ne možete da sakrijete, optužbama na račun SSP ne možete da maskirate svoju nesposobnost. Dolaze nam izbori koji su razlog za vašu nervozu pa ste počeli i da odgovarate na naša saopštenja koja ste baš kao i predloge kako da nešto uradite za Užičane uredno ignorisali godinama, zaključuju iz GO Stranke slobode i pravde Užice.

 

- Advertisement -
- REKLAMA -
Užice
clear sky
19.1 ° C
19.1 °
19.1 °
80 %
1.7kmh
7 %
Pet
33 °
Sub
34 °
Ned
27 °
Pon
24 °
Uto
25 °

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Dijalog

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Postavite komentar

Unesite Vaš komentar!
molimo Vas unesite Vaše ime