- REKLAMA -
12 C
Užice
Početna Zlatiborski okrug Priboj, Prijepolje, Nova Varoš, Sjenica U petak dodela autosedišta, konkurs do utroška nabavljenih količina

U petak dodela autosedišta, konkurs do utroška nabavljenih količina

- REKLAMA -

Savet za bezbednost saobraćaja opštine Priboj je saopštio da će u petak deliti besplatna autosedišta za decu rođenu u 2020. godini.

Sedišta će deliti podnosiocima zahteva koji su ostvarili pravo u velikoj sali Doma kulture u Starom Priboju od 10 časova.

–  Podela će se vršiti u skladu sa propisanim epidemiološkim merama, te apelujemo na sve podnosice zahteva, koji su ostvarili pravo na besplatno autosedište, da obavezno dođu sa zaštitnim maskama i poštuju mere distance koje će biti propisane u sali, preneli su iz lokalne samouprave.

Konkursom je predviđeno 100 autosedišta, pa će, kako su napomenuli, konkurs biti nastavljen do utroška nabavljenih količina.

Delili auto-sedišta za stotinu beba

Savet za bezbednost saobraćaja opštine Priboj je naveo da roditelji  koji nisu aplicirali, a imaju dete rođeno u 2020.godini i prebivalište na teritoriji opštine Priboj, mogu podneti zahtev svakog radnog dana, od 7 do 15 časova, u kancelariji broj 5, Opštinske uprave Priboj.

Oko 650 beba u Užicu dobilo auto-sedište

Dobitinici autosedišta će moći da zatraže pomoć i edukaciju od strane stručnog saradnika iz radne grupe Saveta za bezbednost saobraćaja opštine Priboj.

- Advertisement -
- REKLAMA -

Užice
few clouds
12 ° C
12 °
12 °
62 %
4.6kmh
20 %
Pet
18 °
Sub
18 °
Ned
19 °
Pon
22 °
Uto
19 °

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Dijalog

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Postavite komentar

Unesite Vaš komentar!
molimo Vas unesite Vaše ime