- REKLAMA -
23.9 C
Užice
Početna Srbija i region EKO Poziv privrednicima do 4. avgusta za energetsku sanaciju u Novoj Varoši

Poziv privrednicima do 4. avgusta za energetsku sanaciju u Novoj Varoši

- REKLAMA -

Opština Nova Varoš je raspisala javni poziv kako bi izabrali privrednike za primenu mera energetske sanacije u domaćinstvima, porodičnim kućama i stanovima na teritoriji Nove Varoši.

Poziv je namenjen privrednim subjektima koji se bave proizvodnjom, uslugama i radovima na energetskoj sanaciji stambenih objekata i koji su upisani u registar APR-a.

Nakon javnog poziva privrednicima uslediće javni pozv za građane koji nameravaju da na objektima u kojim žive zamene prozore, balkonska ili spoljna vrata uz subvenciju do polovine ukupno potrebnog iznosa, odnosno do 100.000 dinara sa PDV-om po objektu.

–  Domaćinstva koja ostvare pravo na sufinansiranje mogu nabaviti dobra ili usluge isključivo od privrednih subjekata izabranih putem ovog javnog konkursa, navodi se u javnom pozivu.

Privrednici do 4. avgusta mogu podneti prijave u zatvorenoj koverti na pisarnici opštinske uprave Nova Varoš.

Opština Nova Varoš i Ministarstvo rudarstva i energetike su opredelili dva miliona dinara za sprovođenje programa energetske sanacije stambenih zgrada, porodičnih kuća i stanova u Novoj Varoši u 2021.godini.

Priboj: Ukupno pet miliona za zamenu peći i kotlova

Cilj sprovođenja mera energetske sanacije je unapređenje energetske efikasnosti i povećano korišćenje obnovljivih izvora energije u domaćinstvima na teritoriji opštine Nova Varoš.

Traže izvođače radova za energetsku sanaciju objekata

- Advertisement -
- REKLAMA -
Užice
clear sky
23.9 ° C
23.9 °
23.9 °
60 %
4.6kmh
0 %
Sub
24 °
Ned
36 °
Pon
34 °
Uto
33 °
Sre
36 °

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Dijalog

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Postavite komentar

Unesite Vaš komentar!
molimo Vas unesite Vaše ime