- REKLAMA -
0.5 C
Užice
Početna Slobodno vreme Povratak prirodi za vikend u klisuri Đetinje

Povratak prirodi za vikend u klisuri Đetinje

- REKLAMA -

Ovaj vikend u Užicu biće u znaku “Povratka prirodi” u klisuri reke Đetinje. Sugrađani i posetioci imaju mogućnost da od 9 do 17 časova, u okviru Festivala Žestival, besplatno posete staru hidrocentralu „Pod gradom“, užički Stari grad i Arheološki park “StaPARK” u Staparskoj banji i voze se zip linijom Stari grad i kajacima na Velikoj brani po promotivnim cenama.

U nedelju, 28. avgusta, Planinarsko društvo “Rujno” organizuje planinarsku turu od Gradske plaže do manastira Rujan u dužini od oko 14 kilometara. Polazak grupe je u 8 časova sa Gradske plaže, a učesnici se mogu prijaviti Planinarskom društvu na broj 065 314 3143.

Foto: Grad Užice

Zbog promena u radnom vremenu Arheološkog parka “StaPARK” u Staparskoj banji, Grad Užice je obezbedio dodatne polaske minibusa na relaciji gradska plaža – Staparska banja.

Od 12 do 20 časova, na raspolaganju su vožnje zip linijom Stari grad po promotivnoj ceni od 1000 dinara po osobi, kao i vožnja kajaka na velikoj brani po ceni od 800 dinara po kajaku (dvosed).

Pregled radnog vremena za vikend i raspored polazaka minibusa na relaciji Gradska plaža – Staparska banja možete preuzeti ovde.

Aktivni vikend organizuje Regionalna razvojna agencija Zlatibor u saradnji sa Gradom Užice, Turističkom organizacijom Užice, Narodnim muzejem Užice, Planinarskim društvom Rujno, Zip linijom Stari grad i Klisurom 031.

- Advertisement -
- REKLAMA -
Užice
broken clouds
0.5 ° C
0.5 °
0.5 °
91 %
1.3kmh
51 %
Uto
4 °
Sre
3 °
Čet
3 °
Pet
5 °
Sub
4 °

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Dijalog

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Postavite komentar

Unesite Vaš komentar!
molimo Vas unesite Vaše ime