- REKLAMA -
14.8 C
Užice
Početna EKO Odvajanje otpada bitno i za ugostiteljske objekte

Odvajanje otpada bitno i za ugostiteljske objekte

- REKLAMA -

Komunalno javno preduzeće Zlatibor Čajetina i Turistička organizacija Zlatibor organizovali su zajednički sastanak sa predstavnicima turističke privrede Zlatibora, kako bi ih upoznali sa obavezom i načinom odvajanja otpada u hotelima, odmaralištima, apartmanskim naseljima i drugim turističkim objektima.

Foto: To Zlatibor

Prisutnima su se obratili direktor KJP Zlatibor Čajetina Srđan Pantović, kao i direktor Turističke organizacije Zlatibor Vladimir Živanović pozivajući ih da daju svoj doprinos i učestvuju u realizaciji projekta koji je od velike važnosti za celokupnu lokalnu zajednicu.

Foto: To Zlatibor

Sastanak održan u kongresnoj sali Inovacionog biznis centra na Zlatiboru bio je prilika za detaljnije predstavljanje Projekta odvajanja otpada, ali i nacrta novog tarifnog sistema koji će uskoro stupiti na snagu, a koji je predstavila Vera Blagojević, rukovodilac komunalne službe KJP Zlatibor. Ona je napomenula da je ovo pravi trenutak da svaki ugostiteljski objekat dobije neophodnu opremu za separaciju, da se upozna sa pravilima odvajanja otpada, ali i da preuzme promotivni materijal sa uputstvima za primarnu selekciju otpada, koja izdavaoci u smeštajnim jedinicama moraju istaći na vidnom mestu.

Foto: To Zlatibor

Iz Komunalnog javnog preduzeća Zlatibor su napomenuli da je ovo jedan od uvodnih sastanaka, i da će njihovi predstavnici u narednim danima posetiti turističke objekte, radi detaljnijih dogovora.

U okviru događaja, od strane preduzeća Alegrina zastupnika finskih MOLOK kontejnera održana je prezentacija polu-podzemnih kontejnera čija upotreba je pogodna za veće hotele, apart hotele i apartmanske komplekse.

Odvojeno i na Zlatiboru

- Advertisement -
- REKLAMA -
Užice
few clouds
14.8 ° C
14.8 °
14.8 °
92 %
1.5kmh
16 %
Pon
24 °
Uto
27 °
Sre
26 °
Čet
24 °
Pet
23 °

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Dijalog

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Postavite komentar

Unesite Vaš komentar!
molimo Vas unesite Vaše ime