- REKLAMA -
8 C
Užice
Početna Zlatiborski okrug Užice Zavetnici: Jedini oštećeni građani i gradski budžet

Zavetnici: Jedini oštećeni građani i gradski budžet

- REKLAMA -

Niko neće biti odgovoran i jedini oštećeni u celoj ovoj situaciji biće građani Užica i gradski budžet, saopštili su iz Gradskog odbora Srpske stranke Zavetnici navodeći da će oštećenje bazena povećati iznos izdvojen za rekonstrukciju na najmanje 50.000.000 dinara.

  • Da li je moguće, da dečiji bazen na Gradskoj plaži koji je koštao čitavih 38.000.000 dinara nije mogao da izdži nijedan dan, nakon završetka radova? (..) Poučeni prethodnim iskustvima, kao građani se pitamo, da li će početi da otpadaju pločice kada se bazen napuni vodom, ili će ne daj Bože, bazen početi da tone. Ovaj strah je opravdan, jer svaki sportski objekat koji je napravljen za vreme aktuelne vlasti imao neki nedostatak, počevši od sportske hale u Krčagovu (ne ispunjava standarde) do sportske sale u Sevojnu (nema upotrebnu dozvolu). Probijanje rokova postao je standard, kako kod prethodnih tako i kod ovog projekta, a svaki je imao ogromnu cenu, za koju su nas ubeđivali da je normalna, navedeno je u saopštenju kojeg potpisuje Aleksandar Milić, predsednik GrO Srpske stranke Zavetnici Užice.

SSP: Tražimo ličnu odgovornost

GrO Srpske stranke Zavetnici Užice je naveo da očekuje da novi v.d. direktor JP Užice razvoj Miloš Milivojević podnese ostavku, kako su saopštili, jer tek što je postavljen na funkciju, dogodila se „rupa“ na bazenu, tačnije budžetu.

Oštećen bazen pred kraj rekonstrukcije

- Advertisement -
- REKLAMA -
Užice
clear sky
8 ° C
8 °
8 °
90 %
0.8kmh
0 %
Uto
19 °
Sre
20 °
Čet
20 °
Pet
14 °
Sub
10 °

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Dijalog

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Postavite komentar

Unesite Vaš komentar!
molimo Vas unesite Vaše ime