- REKLAMA -
11.9 C
Užice
Početna Srbija i region EKO Za vikend ponovo u akciji

Za vikend ponovo u akciji

- REKLAMA -

Učenici i nastavnici OŠ Dušan Jerković i članovi Saveta roditelja te škole su pozvali građane Užica da tokom vikenda donesu u školsko dvorište sekundarne sirovine kako bi njihovom prodajom nabavili lektire za školsku biblioteku.

–  Građani 12. i 13. juna mogu doneti, gumu, staklo, neispravne električne i elektronske uređaje, staro gvožđe, plastiku, papir i karton, navela je za Radio Lunu Milica Milić, član Saveta roditelja OŠ Dušan Jerković.

Podsetimo, tokom prve akcije Kuću raspremi, školu opremi koja je održana krajem maja, sekundarnim sirovinama su napunjena najmanje tri kontejnera, zapremine pet metara kubnih. Pune su bile i džambo vreće za papir.

Foto Danijela Krošnjar Sretković

Kuću raspremili da bi školu opremili, ponovo u akciji 12. i 13. juna

Učenici su u prethodnom periodu donosili u školu Dušan Jerković papir i karton, a njihovom prodajom je nabaljeno oko 280 knjiga za školsku biblioteku.

Iz škole podsećaju da su namestili Eko kutak i da građani mogu na tom punktu donositi i odlagati reciklažni otpad.

Novcem od prodaje sekundarnih sirovina, sem knjiga za školsku bibklioteku nameravaju da opreme i učionice OŠ Dušan Jerković.

- Advertisement -
J.P.
Diplomirala novinarstvo i komunikologiju na Fakultetu političkih nauka Univerziteta u Beogradu. U timu Radio Lune i RAM mreže od 2013. godine.
- REKLAMA -

Užice
few clouds
11.9 ° C
13.4 °
11.9 °
66 %
2.6kmh
20 %
Pon
16 °
Uto
19 °
Sre
23 °
Čet
25 °
Pet
25 °

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Dijalog

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Postavite komentar

Unesite Vaš komentar!
molimo Vas unesite Vaše ime