- REKLAMA -
8.9 C
Užice
Početna Zlatiborski okrug Čajetina Vozom direktno do Zlatibora, uz poziv Info centru TO Zlatibor

Vozom direktno do Zlatibora, uz poziv Info centru TO Zlatibor

- REKLAMA -

Iz Turističke organizacije Zlatibor su saopštili da putnici koji žele da putuju za Beograd vozom sa stanice Zlatibor treba da se jave Info centru Turističke organizacije Zlatibor, na broj 031/845-103, kako bi dobili informacije o organizovanom prevozu do stanice.

Podsetimo, preduzeće Srbija Voz a.d. od sredine juna uvelo je direktan voz koji svake nedelje saobraća iz Beograda do Zlatibora i od Zlatibora do Beograda.

Direktno vozom iz Beograda do Zlatibora

–  Voz iz stanice Beograd Centar polazi u 5.52 časova i na stanicu Zlatibor dolazi u 10.57 časova, dok iz stanice Zlatibor za Beograd Centar voz polazi u 54 časova, naveli su iz TO Zlatibor.

Cena vozne karte 2. razreda na relaciji Beograd Centar- Zlatibor u jednom smeru iznosi 897 dinara.

–  Kupovinom povratne vozne karte putnici ostvaruju popust od 20%. Ovom prilikom obaveštavamo sve putnike koji budu koristili prevoz železnicom da čuvaju svoje vozne karte kako bi ostvarili popuste u ugostiteljsko-turističkim objektima na Zlatiboru. Srbija Voz a.d. je u saradnji sa Turističkom organizacijom Zlatibor kao i privrednim subjektima na Zlatiboru pokrenuo akciju Kupi kartu i ostvari popust. Putnicima je omogućeno da uz voznu kartu, u roku od 24 časa, ostvare popust u određenim turističko-ugostiteljskim objektima, kao i muzejima, napomenuli su iz TO Zlatibor.

Stanica Zlatibor nalazi se u selu Semegnjevu, sedam kilometara udaljenosti od turističkog centra Zlatibora. Za sve putnike koji ovim vozom budu dolazili na Zlatibor biće organizovan prevoz od stanice do turističkog centra i nazad.


Spisak objekata gde je moguće ostvariti popuste uz kupljenu železničku kartu:

JP “Gold gondola” Zlatibor – 10% popusta za kupovinu karte Avantura park Zlatibor – 10% popusta na korišćenje sadržaja Dino park Zlatibor – 10% popusta na individualne i porodične ulaznice Muzej na otvorenom “Staro selo” Sirogojno – besplatna ulaznica Konačište “Turističke organizacije Zlatibor”, konačište “Kulturni centar”, hotel “Idila” i hotel “Mir” – 10% popusta na usluge smeštaja Konačište “Central Inn” i pansion “Turističko-rekreativni centar Zlatibor” – 20% popusta na usluge smeštaja Restorani “Grand”, “Grand Jezero” i “Irish pub” Zlatibor – 5% popusta na usluge u objektima Rent a car “Grand” – 5% popusta na usluge


- Advertisement -
- REKLAMA -
Užice
mist
8.9 ° C
9.4 °
8.9 °
100 %
3.1kmh
90 %
Čet
16 °
Pet
25 °
Sub
26 °
Ned
29 °
Pon
18 °

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Dijalog

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Postavite komentar

Unesite Vaš komentar!
molimo Vas unesite Vaše ime