- REKLAMA -
-3.7 C
Užice
Početna Zlatiborski okrug Užice Uz nove poverenike u užičkom SNS i mladi ljudi

Uz nove poverenike u užičkom SNS i mladi ljudi

- REKLAMA -

Povereništvo Srpske napredne stranke je formirano u Užicu, a odlukom Izvršnog odbora i predsednika stranke Aleksandra Vučića, za poverenike su imenovani Jelene Raković Radivojević, gradonačelnica Užica, i Slobodan Šiljković, član Gradskog veća zadužen za saobraćaj i direktor Regionalne radne jedinice JP Pošta Srbije za Užice, Šabac, Valjevo.

Prethodni Gradski odbor Srpske napredne stranke, sa oko stotinu članova, raspušten je 9. novembra.

Gradski odbor Srpske napredne stranke nije raspušten iz razloga što nije dobro radio, naprotiv. Na prethodnim izborima smo postigli najbolje rezultate u Užicu, ali moramo dati šansu i mladim ljudima, kao i iskusnim ljudima koji imaju snage i energije, sve sa jednim zajedničkim ciljem, da svi građani Užica žive što bolje, odnsno da napravimo što bolje uslove za život građanima Užica, rekla je poverenica SNS u Užicu pojasnišvi da reorganizacijom i uključivanjem mladih teže da održe nivo, ostvare zacrtano i postignu bolje rezultate na sledećim lokalnim, predseničkim, parlamentarnim izborima u Srbiji.

Gradski odbor Srspke napredne stranke u Užicu ima oko 7 500 članova. Poverenica te stranke je naglasila da užički SNS nikada nije bio jedinstven kao sada.

–  Ne postoje više nikakve struje u SNS i da završimo jednom konačno sa tom pričom. Jedinstveni smo, istrajni i znamo šta nam je zadatak i cilj, dodala je Jelena Raković Radivojević.

Jednoglasno, kako su saopštili, Gradski odbor Srpske napredne stranke Užice na sastanku 22. novembra je odlučio da predloži Aleksandra Vučića za predsednika Srpske napredne stranke.

Tepić: Predvodiću ‘superlistu’ na parlamentarnim izborima

Predsedništvo Srpske napredne stranke, prema ranijim najavama, 27. novembra održaće sednicu Skupštine stranke.

CRTA formirala posmatračku misiju za predstojeće izbore

- Advertisement -
J.P.
Diplomirala novinarstvo i komunikologiju na Fakultetu političkih nauka Univerziteta u Beogradu. U timu Radio Lune i RAM mreže od 2013. godine.
- REKLAMA -
Užice
few clouds
-3.7 ° C
-3.7 °
-3.7 °
91 %
2.3kmh
17 %
Čet
5 °
Pet
2 °
Sub
1 °
Ned
-0 °
Pon
-1 °

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Dijalog

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Postavite komentar

Unesite Vaš komentar!
molimo Vas unesite Vaše ime