- REKLAMA -
-2.7 C
Užice
Početna Zlatiborski okrug Užice DS: Nova, stara ekipa i taktika na delu u SNS

DS: Nova, stara ekipa i taktika na delu u SNS

- REKLAMA -

Na delu je nova – stara taktika zavadi pa vladaj, prokomentarisao je Gradski odbor Demokratske stranke Užice raspuštanje Gradskog odbora Srpske napredne stranke i imenovanje gradonačelnice Užica Jelene Raković Radivojević i člana Gradskog veća za saobraćaj Slobodana Šiljkovića za poverenike SNS u Užicu.

Iz Demokratske stranke Užice su naveli da je prethodni Gradski odbor SNS, sa ukupno 7 500 članova, kao takav morao biti raspušten od strane predsednika stranke Aleksandra Vučića, bez obzira na izborne rezultate.

Demokrate iz Užica su pretpostavile da je rekordne rezultate na prethodnim izborima napravio prethodni gradonačelnik Užica Tihomir Petković, kako su naveli, sa svojom ekipom, a da sada, kako su dodali, još rekordnije rezultate treba da napravi gradonačelnica sa svojom ekipom. 

–  Jelena Raković Radivojević je u prethodnom sazivu bila predsednik Gradskog odbora SNS u Užicu i njenom smenom na čelo rasformiranog Gradskog odbora SNS u Užicu je došla Jelena Raković Radivojević. Ona će sa Slobodanom Šiljkovićem, takođe poverenikom Gradskog odbora SNS Užice, pokušati da nastavi tamo gde je Jelena Raković Radivojević stala i sa nekom novom decom stvoriti bolje uslove za život Užičana jer ovi koji su do sada vodili stranku su radili dobro, ali nedovoljno za standarde koje ispred njih postavlja predsednik…. One razočarane članove koji nisu dobili posao u javnim preduzećima, a angažovali su se na prikupljanju kapilarnih glasova za svoju decu, zameniće novi mladi ljudi koji će takođe sanjati posao u javnim preduzećima ne razmišljajući da će i oni jednog dana biti zamenjeni, navele su demokrate u saopštenju.

Osvrnuli su se i na navode gradonačelnice Užica da je politika koju vodi predsednik dovela Srbiju do finansijske stabilnosti, te da, kao ekonomski moćna, planira sprovođenje projekata na nivou države i grada koji su bili u zapećku.

–  Ali da bi ti projekti bili dovedeni do kraja potrebni su kadrovi DS-a kako bi rešavali sve one probleme koje ne mogu da reše kadrovi iz SNS –a sa diplomama sumnjivog porekla, dodali su iz Demokratske stranke Užice u saopštenju.

SNS: Navodi DS apsolutna neistina

Gradski odbor SNS u Užicu je raspušten 9. novembra, a juče su javnosti predstavljena imena poverenika.

Uz nove poverenike u užičkom SNS i mladi ljudi

- Advertisement -
J.P.
Diplomirala novinarstvo i komunikologiju na Fakultetu političkih nauka Univerziteta u Beogradu. U timu Radio Lune i RAM mreže od 2013. godine.
- REKLAMA -
Užice
few clouds
-2.7 ° C
-2.7 °
-2.7 °
93 %
2.1kmh
17 %
Sre
-3 °
Čet
5 °
Pet
2 °
Sub
1 °
Ned
-0 °

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Dijalog

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Postavite komentar

Unesite Vaš komentar!
molimo Vas unesite Vaše ime