- REKLAMA -
23.9 C
Užice
Početna Srbija i region EKO Uklanjaju stabla zbog izgradnje kružnog toka

Uklanjaju stabla zbog izgradnje kružnog toka

- REKLAMA -

JKP Bioktoš uklanjaće u četvrtak ujutru dva stabla sa Cvetnog trga, dok će policija regulisati saobraćaj u tom peirodu zbog bezbednosti.

Iz Gradske kuće su naveli da će stabla će biti uklonjena zbog izgradnje kružnog toka na raskrsnici kod Narodnog muzeja i da je to predviđeno projektom.

–  Potrudićemo se da nađemo neke druge dve lokacije da posadimo dva nova stabla zbog ovih koje moramo da uklonimo. Takođe, na jesen je planirana realizacija novog pošumljavanja u saradnji sa Ministarstvom zaštite životne sredine na površinei od dva ha gde će biti zasađeno novih 5 200 sadnica, rekao je član Gradskog veća Ivan Stanisavljević.

On je dodao da je izgradnja kružnog toka jedan od osnovnih preduslova za ubrzanje i rasterećenje saobraćaja u tom delu grada, te da će doprineti i smanjenju aerozagađenja.

U toku su pripremni radovi za predstojeću izgradnju kružnog toka na raskrsnici kod Narodnog muzeja.

U okviru pripremnih radova deo parkinga kod Tehničke škole biće odvojen odnosno obezbeđen za deponovanje otpada gde će biti postavljeni kontejneri za građevinski otpad. U toku vikenda biće postavljena i zaštitna ograda na delu gde se formira gradilište.

- Advertisement -
- REKLAMA -
Užice
clear sky
23.9 ° C
23.9 °
23.9 °
60 %
4.6kmh
0 %
Sub
24 °
Ned
36 °
Pon
34 °
Uto
33 °
Sre
36 °

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Dijalog

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Postavite komentar

Unesite Vaš komentar!
molimo Vas unesite Vaše ime