- REKLAMA -
20 C
Užice
Početna Zlatiborski okrug Zlatibor/Čajetina Učenici iz Čajetine prvi i drugi u republici

Učenici iz Čajetine prvi i drugi u republici

- REKLAMA -

Učenici Osnovne škole Dimitrije Tucović iz Čajetine, njih 13 ove godine su učestvovali na republičkim takmičenjima iz srpskog jezika, biologije, engleskog i ruskog jezika, ali i na turniru u poznavanju medijske pismenosti.

Od onih koji su nastupili dvoje je postiglo odlične rezultate i osvojilo nagrade, Petak Lekić je bio prvi na republičkom takmičenju iz srpskog jezika i jezičke pismenosti, a Vanja Vulović je osvojila drugo mesto na Književnoj olimpijadi. Dok su Teodora Arsić, Anastasija Ćorić  i Ksenija Mićić, učenice šestog rezreda osvojile prvo mesto na turiniru u poznavanju medijske pismenosti.

Na postignutim uspesima zahvalni su svojim nastavnicima, ali i sopstvenim interesovanjima i svakodvenom učenju.

Ispred škole je organizovan susret i fotografisane dece i nastavnika koja su učestvovala na republičkom takmičenju, a bila je to i prilika da se i nastavnici i đaci osvrnu na postignute rezultate.

-Ovom prilikom moram da iskažem zadovoljstvo što su se naši učenici plasirali u velikom broju na republička takmičenja, iz svih predmeta. A iskoristiću priliku i da čestitam svim učenicima i njihovim nastavnicima. Ono što me posebno raduje,a to je, da je jedan naš učenik, Petar Lekić iz srpskog jezika, postigao najbolji rezultat u Republici, jedini je imao maksimalan broj bodova, a ja mu na tome čestitam. Nisu sva deca osvojila neko mesto, ali je jako važno da su svi bili zapaženi, rekla je Milka Vasiljević, direktorka OŠ Dimitrije Tucović Čajetina.

- Advertisement -
- REKLAMA -
Užice
clear sky
20 ° C
20 °
20 °
59 %
1.5kmh
5 %
Uto
35 °
Sre
35 °
Čet
33 °
Pet
35 °
Sub
27 °

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Dijalog

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Postavite komentar

Unesite Vaš komentar!
molimo Vas unesite Vaše ime