- REKLAMA -
12 C
Užice
Početna Zlatiborski okrug Čajetina U Čajetini o prvom rebalansu ovogodišnjeg budžeta

U Čajetini o prvom rebalansu ovogodišnjeg budžeta

Rebalansom bi obim budžeta bio povećan za 616 miliona dinara

- REKLAMA -

Članovi Opštinskog veća Čajetine su na 25. sednici utvrdili predlog odluke o izmenama i dopunama Odluke o budžetu opštine Čajetina za 2021. godinu.

Ovom odlukom i prvim rebalansom, kako su naveli, utvrđeni su prihodi i primanja sa prenetim sredstvima iz prethodne godine i rashodi i izdaci u iznosu od 2.917.000.000 dinara.

– Ovim rebalansom budžeta, obim budžeta je povećan za 616 miliona dinara. Najveći iznos povećanja odnosi se na preneti suficit iz prethodne godine, kao i ѕbog dobijenih sredstava od Republike, dok su ostali prihodi budžeta uvećani za 53.563.000, preneli su iz Opštine Čajetina.

Članovi Opštinskog veća dali su saglasnost i na izveštaje o radu finansijskim izveštajima Turističkoj organizaciji Zlatibor, Biblioteci Ljubiša R. Đenić i Sportskom centru Čajetina. Prihvatili su i izmene finansijskih planova JP Gold gondola Zlatibor i JKP Vodovod -Zlatibor Čajetina.

Opštinsko veće je dalo  saglasnost na Operativni plan odbrane od poplava za područje opštine Čajetina za 2021. godinu. Utvrđen je i predlog odluke kojom će se ubuduće izjašnjavati korisnici komunalnih usluga o kvalitetu usluga. Usvojen je i veći broj rešenja o dodeli zemljišta po osnovu ispravke granica građevinskih parcela, preneli su iz te lokalne samouprave.

Skupština Srbije usvojila rebalans ovogodišnjeg budžeta i zakone o državnoj pomoći

- Advertisement -
- REKLAMA -

Užice
clear sky
12 ° C
12 °
12 °
54 %
4.1kmh
0 %
Pet
24 °
Sub
13 °
Ned
20 °
Pon
24 °
Uto
16 °

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Dijalog

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Postavite komentar

Unesite Vaš komentar!
molimo Vas unesite Vaše ime