- REKLAMA -
12.9 C
Užice
Početna Slobodno vreme Sport TRK Zlatibor ugostio ove godine više stotina sportista i selekcija

TRK Zlatibor ugostio ove godine više stotina sportista i selekcija

- REKLAMA -

Krećemo sa uređivanjem, osvežavanjem i modernizovanjem naših smeštajnih kapaciteta i planiramo da do kraja naredne godine završimo kompletno renoviranje svih soba i apartmana kako bismo bili na nivou za smeštaj evropskih i svetskih sportskih klubova, najavio je direktor Turističko-rekreativnog kompleksa Zlatibor Nikola Novaković.

Foto screenshot e-novina TO Zlatibor

U uvodniku najnovijeg broja Elektronskih novina Turističke organizacije Zlatibor, Novaković je podsetio da je renovirana sportska dvorana TSK Zlatibor, te da je i stari lobi bar preuređen u moderan sport kafe.

Predočio je Novaković da je više stotina sportista različitih uzrasta i selekcija boravilo ove godine u Turističko-rekreativnom centru Zlatibor.

–  Neka od najzvučnijih imena koja smo ugostili su Marina Maljković sa ženskom košarkaškom reprezentacijom Srbije, Željko Obradović sa ekipom KK Partizan, Veselin Vujović koji je sa klupe predvodio Rukometni klub Vardar, a u našoj sportskoj dvorani trenirali su i košarkaški reprezentativci Crne Gore. Trenutno se u hali čuju udarci u džakove i zvuci vijača, jer se bokserska reprezentacija Srbije marljivo sprema za svetsko prvenstvo koje će se u novembru održati u Beogradu, naveo je Novaković za septembarsko izdanje e-novina TO Zlatibor.

Turističko- rekreatvni kompleks Zlatibor, kako je istakao Novaković, jedini je u Srbiji izabran za domaćina novog balona košarkaške regionalne ABA2 lige od 10. do 14. oktobra.

Prošle godine, podsetimo, u hali TRK Zlatibor odigrano je više od 20 utakmica u okviru prvog turnira košarkaške ABA 2 lige.

 

- Advertisement -
- REKLAMA -
Užice
clear sky
12.9 ° C
12.9 °
3.4 °
57 %
3.1kmh
0 %
Čet
21 °
Pet
20 °
Sub
12 °
Ned
12 °
Pon
2 °

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Dijalog

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Postavite komentar

Unesite Vaš komentar!
molimo Vas unesite Vaše ime