- REKLAMA -
18.8 C
Užice
Početna Slobodno vreme Ski centar Tornik otvoren za letnju zabavu

Ski centar Tornik otvoren za letnju zabavu

- REKLAMA -

Otvorena je letnja sezona u Ski centru Tornik na Zlatiboru gde ljubitelje sporta i zabave očekuju mnogobrojni sadržaji od panoramske žičare do vožnje skuterom i boba na šinama, a posetioce tokom leta očekuju vikend popusti. JP Gold gondola će nastaviti saradnju sa Ski centrom Tornik kako bi posetiocima pružili što više sadržaja, a u najavi su večernje ture i nove ataktivne lokacije za fotografisanje.

Foto: Radio Luna

Foto: Radio Luna

Posetiocima su i ove godine na rapolaganju panoramska žičara, bob na šinama, tjubing staza, avantura park, veštačka stena, zip line, cross country biciklizam (rute Ribnica, Beli kamen, Previja), E.bike, vožnje skuterom i kartingom.

Foto: Radio Luna

Foto: Radio Luna

Danas su sadržaji bili besplatni u Ski centru Tornik. Tokom leta ćemo odobravati popuste na vikend peirode. Očekujemo da će ovo leto biti uspešno i posećeno s obzirom da immao odlične sadržaje, rekla je PR skijališta Srbije Ana Jovanović dodajući da je 2021. godine zableženo 16 000 vožnji kao i 2019. godine.

Foto: Radio Luna

Foto: Radio Luna

Foto: Radio Luna

Cena pojedinačne vožnje žičarom je za odrasle 500 dinara, a za decu 350. Kompletan cenovnik se može pogledati na ovom linku.

Direktorka JP Gold gondola, Bojana Božanić, je naglasila da se nastavlja saradnja tog javnog preduzeća sa Ski centrom Tornik.

Foto: Radio Luna

Kako bismo ponudili što više sadržaja našim gostima, napravićemo večernje ture, sadržaje sa izlaksom na Tornik, šetnjom do centra… Naš cilj je da nudimo nove zajedničke sadržaje u istom cilju, a to je da imamo nešto novo u svakoj sezoni. Imaćemo tu i neka interesantna mesta za fotografisanje kako na poslednjoj i međustanici, rekla je Božanić.

Foto: B.B.

Ona je naglasila da je Gold gondola počela sa radom posle perioda unapređenja sistema uz napomenu da je radno vreme od 11 do 16 časova, a od 1. jula od 9 do kasnih popodnevnih časova.

Foto: Radio Luna

Foto: Radio Luna

Iz Turističke organizacije Zlatibor kažui da je sve spremno za još jednu uspešnu letnju sezonu u kojoj će biti raznovrsnog sadržaja za goste svih uzrasta. Najveći novitet očekuje goste biće na Kraljevom trgu.

Jezero na Zlatiboru dobiće potpuno novi sjaj sa puštanjem fontane sa vodoskocima od 25 metara koja će imati svetlosne i muzičke efekte, kao i mogućnost projekcije na vodneoj pari, rekla je Katarina Čubrak ispred TO Zlatibor.

Foto: Radio Luna

Ona je istakla da Zlatibor, već tradiconalno, opravdava ulogu lidera u planinskom turizmu obarajući sve rekorde posećenosti što se očekuje i u narednom periodu.

Foto: Radio Luna

- Advertisement -
- REKLAMA -
Užice
heavy intensity rain
18.8 ° C
18.8 °
18.8 °
69 %
0.9kmh
100 %
Sub
19 °
Ned
17 °
Pon
16 °
Uto
23 °
Sre
22 °

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Dijalog

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Postavite komentar

Unesite Vaš komentar!
molimo Vas unesite Vaše ime