- REKLAMA -
12.6 C
Užice
Početna Zlatiborski okrug Čajetina Protokol za unapređenje saradnje u turizmu između TO Zlatibor i TO Banja...

Protokol za unapređenje saradnje u turizmu između TO Zlatibor i TO Banja Luka

- REKLAMA -

Protokol o saradnji Turističke organizacije Zlatibor sa Turističkom organizacijom Republike Srpske potpisali su direktor Turističke organizacije Zlatibor Vladimir Živanović i direktor Turističke organizacije Republike Srpske Miodrag Lončarević.

Ovim protokolom, kako je navedeno, strane potpisnice izražavaju saglasnost o potrebi unapređenja međusobne saradnje u oblasti turizma i ugostiteljstva, kulture i sporta, razmene iskustava i dobre prakse u funkcionisanju turističkih organizacija.

Pri tome izražavaju zajedničko uverenje da postoji mogućnost međusobne saradnje u oblasti turističke privrede, što će doprineti budućem uspešnijem i kvalitetnijem ukupnom razvoju sa svim pozitivnim ekonomskim i drugim efektima. Protokol takođe predviđa i realizaciju zajedničkih poslovnih aktivnosti vezanih za promociju, razvoj i unapređenje oblasti turizma Republike Srpske i Zlatibora, zajedničkih nastupa na inostranim tržištima, realizaciju turističkih projekata od interesa, stručno usavršavanje kadrova u turizmu, organizaciju zajedničkih manifestacija i dešavanja i drugih aktivnosti, navodi TO Zlatibor.

- Advertisement -
- REKLAMA -
Užice
light rain
12.6 ° C
12.6 °
12.6 °
70 %
4kmh
100 %
Sub
13 °
Ned
12 °
Pon
7 °
Uto
1 °
Sre
2 °

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Dijalog

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Postavite komentar

Unesite Vaš komentar!
molimo Vas unesite Vaše ime