- REKLAMA -
20 C
Užice
Početna Zlatiborski okrug Priboj, Prijepolje, Nova Varoš, Sjenica Prijepoljska policija u akciji Škola kaznila 203 vozača

Prijepoljska policija u akciji Škola kaznila 203 vozača

- REKLAMA -

U cilju očuvanja bezbednosti dece u saobraćaju, policijski službenici Odeljenja saobraćajne policije Prijepolje sprovode akciju pod nazivom Škola. Za svega nekoliko dana otkrivena su 203 prekšaja na području Prijepolja, Nove Varoši i Priboja koje pokriva Policijska uprava Prijepolje.

Foto: A. Rovčanin

Pored pojačanog prisustva policijskih službenika u zoni svake škole i preventivnog delovanja prema učesnicima u saobraćaju, sprovode se i mere pojačane kontrole saobraćaja. Za svega nekoliko dana otkrivena su 203 prekšaja na području Prijepolja, Nove Varoši i Priboja koje pokriva Policijska uprava Prijepolje.

Otkrivena su 104 prekršaja prekoračenja dozvoljene brzine kretanja vozila, 27 prekršaja nepropisnog parkiranja, po četiri prekršaja nevezivanja sigurnosnog pojasa i upotrebe mobilnog telefona za vreme vožnje, jedan prekršaj nepropuštanja pešaka i 63 ostala prekršaja iz oblasti bezbednosti, kaže zamenica komandira saobraćajne policije ispostave Prijepolje Marija Novaković.

Takođe, u septembru u svim osnovnim školama na području opštine Prijepolje, biće organizovana predavanja učenicima prvog razreda na temu Bezbedno učešće dece u saobraćaju.

Saobraćajna policija će i u narednom periodu nastaviti sa strogim merama pojačane kontrole svih učesnika u saobraćaju, stoga apelujemo na vozače da poštuju saobraćajne propise i da naročito obrate pažnju u zonama škola, jer poštovanjem propisa daju direktan doprinos unapređenju bezbednosti dece u saobraćaju, zaključuje Marija, major policije.

- Advertisement -
IZVORPPMedia
- REKLAMA -
Užice
clear sky
20 ° C
20 °
20 °
59 %
1.5kmh
5 %
Uto
35 °
Sre
35 °
Čet
33 °
Pet
35 °
Sub
27 °

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Dijalog

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Postavite komentar

Unesite Vaš komentar!
molimo Vas unesite Vaše ime