- REKLAMA -
3.4 C
Užice
Početna Srbija i region Društvo Predsednik sindikata Sloga oslobođen optužbe

Predsednik sindikata Sloga oslobođen optužbe

- REKLAMA -

Predsednik Sindikata Sloga Grad Užice i predsednik Sindikata policije Sloga Glišo Vidović je oslobođen optužbe za krivično delo ugrožavanje sigurnosti(iz člana 138, stav 1 Krivičnog zakonika) bivšeg direktora Putevi Užice Leka Korićanca jer nije dokazano da je učinio krivično delo za koji je optužen pre 16 meseci.

Viši sud u Užicu je odbio kao neosnovanu žalbu Osnovnog javnog tužioca u Užicu, pa potvrdio presudu Osnovnog suda u Užicu.

  • Određeno je da troškovi krivičnog postupka padaju na teret budžetskih sredstava suda, navedeno je u presudi Višeg suda u Užicu.

Sloga: Suspenzija pokušaj nameštaljke i zamerka zbog sindikalnog delovanja (AUDIO)

Vidović, kao predsednik sindikata Sloga, optužen je da je 27.7. 2021. godine u telefonskom razgovoru sa zaposlenom u Putevi Užice naveo da pozdravi menadžment firme i da im prenese da je lak na obaraču.

  • Podsećamo da je predsednik sindikata dip. prav. Glišo Vidović  zbog lažne optužbe koja je „dirigovana iz centara moći“, 27. juna 2021. godine, donetim Rešenjem načelnika Policijske uprave Užice udaljen sa rada i pokrenut mu je disciplinski postupak, napomenuli su iz sindikata policije Sloga.
- Advertisement -
- REKLAMA -
Užice
overcast clouds
3.4 ° C
3.4 °
3.4 °
75 %
1.4kmh
93 %
Pon
5 °
Uto
4 °
Sre
3 °
Čet
3 °
Pet
6 °

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Dijalog

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Postavite komentar

Unesite Vaš komentar!
molimo Vas unesite Vaše ime