- REKLAMA -
14.7 C
Užice
Početna Zlatiborski okrug Zlatibor/Čajetina Nova javna rasveta u delu Zlatibora i Čajetine

Nova javna rasveta u delu Zlatibora i Čajetine

- REKLAMA -

Služba obezbeđivanja javne rasvete KJP Zlatibor Čajetina u proteklom periodu izvodila je radove na postavljanju nove javne rasvete u pojedinim delovima naseljenih mesta Zlatibor i Čajetina.

Novih 11 stubova rasvete postavljeno je u Katunskoj ulici na Zlatiboru, u dužini od 450 metara, kao i u ulici Nikole Altomanovića, gde je u dužini od 300 metara postavljeno sedam stubova rasvete. Javno osvetljenje dobili su i stanovnici naselja Potoci, gde je uz ivicu trotoara postavljeno 20 stubova, u dužini od 800 metara.

Nova javna rasveta urađena je duž nedavno rekonstruisane ulice Ljubiše Mićića Ždila u naselju Šipovik u Čajetini, gde su na 950 metara ukupno postavljena 24 stuba rasvete.

Na celokupnoj novoizgrađenoj rasveti postavljene su led svetiljke sa minimalnom potrošnjom električne energije a velikim efektom osvetljenosti, što će doprineti većoj bezbednosti pešaka i učesnika u saobraćaju.

Što se nastavka aktivnosti tiče, započeli su radovi na postavljanju nove linije rasvete na pristupnom putu ka novoizgrađenom prodajnom objektu Lidla koji će uskoro biti otvoren na Zlatiboru.
Pored pomenutih aktivnosti, uporedo se radi redovno održavanje postojeće rasvete na celokupnoj teritoriji opštine Čajetina.

- Advertisement -
- REKLAMA -
Užice
moderate rain
14.7 ° C
14.7 °
14.7 °
96 %
2.1kmh
100 %
Ned
22 °
Pon
24 °
Uto
25 °
Sre
21 °
Čet
15 °

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Dijalog

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Postavite komentar

Unesite Vaš komentar!
molimo Vas unesite Vaše ime