- REKLAMA -
11.6 C
Užice
Početna Naslovna OŠ Vuk Karadžić u Priboju dobija dva bazena, u toku izrada dokumentacije

OŠ Vuk Karadžić u Priboju dobija dva bazena, u toku izrada dokumentacije

- REKLAMA -
U Priboju će se graditi zatvoreni bazeni u okviru školskog kompleksa OŠ Vuk Karadžić, piše eKapija. Kako je rekao Veljko Bojović iz Javnog preduzeća za uređenje građevinskog zemljišta i razvoj Priboja, kompleks bazena biće toplom vezom povezan sa školom, ali će biti otvoren i za ostale posetioce u periodima kada ne radi škola.
Bazen za plivače dimezija 25mx12,5m i bazen za neplivače dimenzija 8mx12,5m, sa plažom je osnovni sadržaj i najveća površina objekta. Kako dimenzije bazena za plivače omogućuju održavanje takmičenja, početna visina bazenskog prostora je minimun 7m.

Foto: Urbanistički projekat/ Ensol doo/eKapija

Urbanističkim projektom predviđena je gradnja dva bazena, većeg, poluolimpijskog dimenzija 25×12,5m i manjeg površine 8×12,5m. Na plivačkom bazenu će biti moguće održavati i takmičenja, te je predviđena gradnja i tribina i ostalih sadržaja, kaže Bojović.
Kako dodaje, očekuje da do jeseni bude završena dokumentacija.
Nakon javne prezentacije urbanističkog projekta očekujemo izdavanje građevinske dozvole i nadamo se da će sva potrebna dokumentacija biti završena do jeseni, ističe Bojović.
Urbanisitčki projekat izradilo je beogradsko preduzeće Ensol. Ukupni obuhvat urbanističkog projekta čini katastarska parcela na površini od oko 1,90ha dok je predmet razrade površine oko 1,33 ha (ostatak su javne saobraćajnice 0,57ha). Površina novoprojektovanog bazenskog kompleksa je 2029,53 m2, spratnosti Po+P+1.
- Advertisement -
IZVOReKapija
- REKLAMA -
Užice
scattered clouds
11.6 ° C
11.6 °
11.6 °
94 %
0.7kmh
31 %
Uto
20 °
Sre
18 °
Čet
20 °
Pet
22 °
Sub
21 °

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Dijalog

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Postavite komentar

Unesite Vaš komentar!
molimo Vas unesite Vaše ime