- REKLAMA -
26 C
Užice
Početna Zlatiborski okrug Čajetina Novi sadržaji na međustanici gondole(VIDEO)

Novi sadržaji na međustanici gondole(VIDEO)

- REKLAMA -

Dane velnesa i zdravlja sa Specijalnom bolnicom Čigota je organizovalo JP Gold gondola Zlatibor u cilju podizanja svesti kod ljudi o značaju zdravog i aktivnog načina života nakon dve godine pandemije korona virusa, praćene ograničenjima i preopterećenjima zdravstvenog sistema.

Uz vožnju panoramskom žičarom trasom, od Zlatibora do Tornika, dugom devet kilometara, iz JP Gold gondola su najavili nove interaktivne sadržaje na međustanici kod Ribničkog jezera i na vrhu Tornik.

  • Sve aktivnosti će biti besplatne i pogodne za decu i odrasle, svakog radnog dana od 11 časova, napomenuli su iz Opštine Čajetina.

– Zdravstveni i velnes turizam su sada u ekspanziji. Iz tog razloga mi smo pokrenuli svakodnevne aktivnosti na trasi gondole koje podrazumevaju, promovisanje zdravih stilova života, između ostalog to je: zdravi dan ili dan velnesa i zdravlja sa Specijalnom bolnicom Čigota, razgovor sa njihovim nutricionistima i lekarima, degustacija zdravih zlatiborskih zalogaja. Takođe, promovišemo i sportove, pružamo mogućnost da se o njima nešto nauči , poput: streličarstva, paraglajdinga, a dostupne su i radionice starih zanata.  Kroz par nedelja na međustanici kod Ribničkog jezera biće završena i staza za tjubing, izjavila je direktorka JP Gold gondola Zlatibor Bojana Božanić. / Foto izvor Opština Čajetina
Nakon nedavnog unapređenja, gold gondola trenutno ima kapacitet 800 putnika po satu u 72 zasebne kabine sa do deset mesta.

Tehnički direktor u JP Gold gondola Aleksandar Milosavljević je napomenuo da je vožnja prilagođena i osobama sa posebnim potrebama i dodao da je novina što je posetiocima gondole dozvoljena mogućnost vožnje sa kućnim ljubimcima.

Od lakomice do Matinea i solarnih panela u srcu sistema(VIDEO/AUDIO)

- Advertisement -
- REKLAMA -
Užice
few clouds
26 ° C
26 °
26 °
28 %
3.6kmh
20 %
Čet
25 °
Pet
27 °
Sub
27 °
Ned
25 °
Pon
29 °

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Dijalog

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Postavite komentar

Unesite Vaš komentar!
molimo Vas unesite Vaše ime