- REKLAMA -
27.9 C
Užice
Početna Slobodno vreme Sport Nova Varoš - MOSI 2020 neće biti odžane

Nova Varoš – MOSI 2020 neće biti odžane

- REKLAMA -

Međuopštinske omladinske sportske igre (MOSI), planirane za sredinu jula, definitivno neće se održati ovog leta. Nova Varoš je kao domaćin uputila predlog Skupštini MOSI da se one odlože, konačnu odluku doneće Skupština i Stalni komitet MOSI, kao najviši organi Igara.

U rukovodstvu opštine grada podno Zlatara smatraju da su sportski susreti mladih sa tromeđe Srbije, Crne Gore i BiH nemogući u uslovima pandemije virusa korona. Shodno tome uputili su dopis Skupštini MOSI da se Igre odlože.

Zbog pandemije virusa COVID 19, nismo u mogućnosti organizovati MOSI Nova Varoš 2020, a o odlaganju i novom datumu održavanja MOSI, izjasniće se Skupština MOSI koja će biti zakazana kada se steknu uslovi – stoji u dopisu koji je uputio Skupštini MOSI predsednik opštine Nova Varoš Radosav Vasiljević.

Inače, ovo neće biti prvi put da se MOSI pomere zbog „više sile“. Slično je bilo i 1980. kada su igre u Ivangradu (današnje Berane) odložene takođe na godinu dana zbog zemljotresa u Crnoj Gori i vanrednog stanja.

Nova Varoš je poslednji put bila domaćin sportistima sa tromeđe, sada već davne 2008. godine.

PP Media

- Advertisement -
- REKLAMA -
Užice
clear sky
27.9 ° C
27.9 °
24.4 °
50 %
1kmh
0 %
Pet
33 °
Sub
35 °
Ned
38 °
Pon
32 °
Uto
32 °

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Dijalog

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Postavite komentar

Unesite Vaš komentar!
molimo Vas unesite Vaše ime