- REKLAMA -
13.8 C
Užice
Početna Srbija i region Politika Narodna stranka, Dveri i POKS: Predali listu Najbolje za Užice

Narodna stranka, Dveri i POKS: Predali listu Najbolje za Užice

- REKLAMA -

Koalicija Narodna stranka, Srpski pokret Dveri i Pokret obnove kraljevine Srbije predala je danas listu Najbolje za Užice za lokalne izbore koji će u Užicu biti održani 2. juna.

Foto: M. H.

Nosilac liste Ivana Parlić je nakon predaje izborne liste navela da građani treba da razumeju da sve zavisi od njih i da su oni ti koji imaju ključ promene.

Zagađenje u kojem se nalazimo je direktna posledica izbora koji su građani pravili. Kada sledeći put izađete na izbore, dobro razmislite, uključite mozak i glasajte za promenu. O situaciji u kojoj se trenutno nalazimo govorila sam prethodne dve godine u parlamentu, a to nije imao ko da razume i da čuje. Građani nisu razumeli u kakvoj se opasnosti od ekološke katastrofe nalazi ova zemlja, a Užice posebno. Građani odluka je kod vas, pamet u glavu i na izborima birajte mudro, poručila je Parlić.

Što se tiče postizbornih koalicija ona je istakla da sve zavisi od građana, nikakve prognoze, kalkulacije, rezultati koji su do sada ostvarivale stranke nisu bitni, važna je to, da samo Užičani mogu da promene stvar. Prema rečima Parlić građani moraju da budu svesni svoje odgovornosti i toga da političari ne menjaju stvari, da to rade građani.

Foto: Koalicija Najbolje za Užice

Nosilac liste Najbolje za Užice Parlić se osvrnula i ocenila je sramnom izjavu gradonačelnice Užica da je zagađenje koje pokazuju merne stanice posledica upaljena dva stoga sena.

Foto: M. H.

Predstavnik gradskog odbora Srpskog pokreta Dveri Užice Dragan Krsmanović je naveo da su lokalni izbori prilika kada možete ljude koje poznajete i čija imena znate da izaberete i date im poverenje da učestvuju u vođenju ovog grada.

Krajnje je vreme da se Užičani okrenu svom gradu, sugrađanima, svojim porodicama i deci. Pokazali smo jednu izuzetnu trpeljivost,  ali ovaj grad je bio i bez vode, sad ostaje i bez vazduha. Šta je sledeće? Ako ne preduzmemo ništa, mi postajemo saučesnici u propasti svog grada. I ne treba da se čudimo zašto svako hoće da ode iz njega. Ovo je prilika da uzmemo sudbinu u svoje ruke i izaberemo garnituru ljudi koja je spremna da promeni dosadašnji kurs, poručio je Krsmanović.

- Advertisement -
- REKLAMA -
Užice
overcast clouds
13.8 ° C
13.8 °
13.8 °
99 %
0.6kmh
89 %
Pet
21 °
Sub
25 °
Ned
28 °
Pon
23 °
Uto
19 °

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Dijalog

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Postavite komentar

Unesite Vaš komentar!
molimo Vas unesite Vaše ime