- REKLAMA -
12 C
Užice
Početna Zlatiborski okrug Bajina Bašta, Požega, Kosjerić, Arilje Na sastanku o predlozima lokacija za gradnju postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda

Na sastanku o predlozima lokacija za gradnju postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda

- REKLAMA -

Projekat Regionalnog postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda u Požegi je bio tema sastanka tokom kojeg su predstavnici predstavnici programa za podršku Evropske unije u pripremi projekata izneli predloge potencijalnih lokacija za izgradnju centralnog postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda do kojih su, nakon izrade studije opravdanosti, došli na osnovu sveobuhvatnih analiza po osnovu više kriterijuma.

–  Takođe, svi prisutni su upoznati sa rokovima i procedurama za izradu glavnog projekta sistema i ostalim radnjama koje je neophodno preduzeti kako bi projekat bio realizovan, naveli su iz Oštine Požega.

Sastanku, koji je 13. aprila održan u maloj sali Opštine Požega,  prisustvovali su predsednik Skupštine opštine Požega Dejan Mrkić, pomoćnik ministra za evropske integracije Dušan Čarkić, predstavnici programa za podršku Evropske unije u pripremi projekata, članovi radnog tima i predstavnici stručnih službi Opštine Požega.

Iz Opštine Požega su naveli da su u planu dalje konsultacije sa lokalnim i državnim organima kako bi se potvrdio konačan izbor lokacije PPOV u Požegi.

- Advertisement -
- REKLAMA -

Užice
clear sky
12 ° C
12 °
12 °
54 %
4.1kmh
0 %
Pet
24 °
Sub
13 °
Ned
20 °
Pon
24 °
Uto
16 °

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Dijalog

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Postavite komentar

Unesite Vaš komentar!
molimo Vas unesite Vaše ime