- REKLAMA -
20 C
Užice
Početna Slobodno vreme Kao u jeku sezone

Kao u jeku sezone

- REKLAMA -

Gondolom se vozilo 5500 putnika za protekla dva vikenda, što je na nivou avgustovskog proseka kada se vozilo od 1500 do 1800 putnika, izjavila je direktorka JP Gold Gondola Zlatibor Bojana Božanić podsetivši da panoramska žičara tokom oktobra radi po izmenjenom režimu.

Grade zaštitu od kiše i snega kod početne stanice zlatiborske gondole

Foto JP Gold gondola

Osim uživanja u nesvakidašnjem pogledu iz kabina gondole mnogi su iskoristili priliku da se odmore na Torniku i uživaju u vožnji tjubingom na međustanici, na Ribničkom jezeru, dok su ljubitelji fotografije istraživali nove instagramične tačke na trasi gondole, naveli su iz JP Gold gondola. Sunčano vreme u oktobru i vožnja panoramskom gondolom bili su savršeni spoj za posetu Zlatiboru, predah od svakodnevice, a među putnicima bili su posetioci iz Srbije i regiona./// Foto JP Gold gondola

Gold gondola vazdušnom trasom, dugom devet kilometara, povezuje centar Zlatibora sa Ribničkim jezerom i vrhom Tornika i najduža je jednosegmentna žičara na svetu. Zbog gradnje nadstrešnice na početnoj stanici, tokom oktobra radiće po izmenjenim režimu, subotom i nedeljom od 9 do 16 sati i 30 minuta. Poslednja vožnja sa Tornika je u 17.30.

Od lakomice preko Matinea do solarnih panela u srcu sistema(VIDEO/AUDIO)

- Advertisement -
- REKLAMA -
Užice
clear sky
20 ° C
20 °
20 °
59 %
1.5kmh
5 %
Uto
35 °
Sre
35 °
Čet
33 °
Pet
35 °
Sub
27 °

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Dijalog

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Postavite komentar

Unesite Vaš komentar!
molimo Vas unesite Vaše ime