- REKLAMA -
23.2 C
Užice
Početna Zlatiborski okrug Priboj, Prijepolje, Nova Varoš, Sjenica JKP Lim: Ponovo traži povećanje cena usluga u Prijepolju

JKP Lim: Ponovo traži povećanje cena usluga u Prijepolju

- REKLAMA -

Komunalno preduzeće Lim iz Prijepolja, ponovo traži povećanje cena uluga, ovog puta Nadzorni odbor JKP Lim u zahtevu upućenom Opštinskom veću traži povećanje cena komunalija.

Građani Prijepolja ubuduće bi mogli, ukoliko Opštinsko veće dozvoli a potom i izglasaju odbornici u lokalnim parlamentu, da plaćaju za oko 30% odsto skuplje pijaću vodu. To znači da bi domaćinstva umesto 35,2 dinara za potrošen jedan metar kubni vode koliko sada plaćaju, ubuduće morali da izdvoje 46,11 dinara, dok bi za odvoženje smeća plaćali umesto dosadašnjih 4,3 dinara po kvadratu stana ili kuće 5,59 dinara.

Zahtev Komunalnog za povećanjem cena obuhvatio je i privredu, koja će se takođe naći na udaru. Nove cene objavljene su na uvid na sajtu opštine Prijepolje. Svi zainteresovani građani i pravni subjekti mogu uložiti primedbe na predložene cene u roku od 15 dana, nakon toga o svemu će odlučivati prvo Opštinsko veće a potom i odbornici.

- Advertisement -
IZVORPPMedia
- REKLAMA -
Užice
overcast clouds
23.2 ° C
23.2 °
23.2 °
76 %
1.9kmh
100 %
Ned
25 °
Pon
24 °
Uto
27 °
Sre
28 °
Čet
28 °

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Dijalog

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Postavite komentar

Unesite Vaš komentar!
molimo Vas unesite Vaše ime