- REKLAMA -
1.4 C
Užice
Početna Zlatiborski okrug Čajetina Info sesija na Zlatiboru; EU javni poziv za podršku poslovanju

Info sesija na Zlatiboru; EU javni poziv za podršku poslovanju

- REKLAMA -

Na Zlatiboru će biti održana info sesija u četvrtak, 23. decembra, povodom javnog poziva za projekte organizacija za podršku poslovanju, navodi se u saopštenju EU PRO Plus-a. Sesija počinje u 11 časova u hotelu Palisad.

Kako je saošteno, organizacije mogu dobiti podršku od 20 000 do 50 000 evra sa fokusom na digitalizaciju poslovanja malih i srednjih preduzeća, ozelenjavanje njihovog poslovanja i uvođenje cirkularne ekonomije, standardizaciju i sertifikaciju za standarde kvaliteta, marketing i širenje na nova tržišta, pristup izvorima finansiranja kao i na povećanje otpornosti malog biznisa.

Info sesija će biti održana i u Nišu u petak 17. decembra, a učesnici mogu pratiti sesiju i onlajn 21. i 24. decembra od 11 do 13 časova.

Evropska unija je za ovaj poziv opredelila 500 000 evra, a pravo učešća imaju regionalne razvojne agencije, biznis inkubatori, naučno-tehnološki parkovi, klasteri, poslovna udruženja, privredne komore, kao i istraživačke i visokoškolske ustanove, zaključeno je u saopštenju.

Poziv je otvoren do 2. februara 2022. godine, .

 

- Advertisement -
- REKLAMA -
Užice
light snow
1.4 ° C
1.4 °
1.4 °
97 %
1.8kmh
91 %
Sub
1 °
Ned
3 °
Pon
3 °
Uto
1 °
Sre
-2 °

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Dijalog

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Postavite komentar

Unesite Vaš komentar!
molimo Vas unesite Vaše ime