- REKLAMA -
20.4 C
Užice
Početna Slobodno vreme Kultura Info dan u Narodnom pozorištu Užice

Info dan u Narodnom pozorištu Užice

- REKLAMA -

U okviru info dana koji će biti održan u Narodnom pozorištu Užice sutra u 12 časova biće predstavljen način za ostvarivanje finansijske podrške evropskih projekata u kulturi, govoriće se o konkursnoj proceduri i pronalaženju partnerskih organizacija.

Svi zainteresovani će moći da saznaju više o smernicama konkursnih poziva koji su trenutno raspisani u okviru programa Kreativna Evropa, ali i onima koji će biti raspisani tokom godine. Biće reči o prioritetima programa, uslovima za konkurisanje i specifičnim pitanjima koja se odnose na dosadašnje učešće Srbije u programu. Na info danu će govoriti Dimitrije Tadić rukovodilac Deska Kreativna Evropa.

Kreativna Evropa je glavni program Evropske unije kojim se pruža finansijska podrška ustanovama i organizacijama u polju kulture kako bi čuvale, razvijale i promovisale evropsku kulturnu i jezičku raznolikost, kao i nasleđe, te unapređivale kompetitivnost i ekonomski potencijal kulturnih, a naročito audiovizuelnih delatnosti.
Desk Kreativna Evropa Srbija pruža stručnu pomoć i daje savete pri popunjavanju konkursnih prijava za program Kreativna Evropa, kao i informacije o potencijalnim regionalnim i evropskim partnerima.

- Advertisement -
- REKLAMA -
Užice
clear sky
20.4 ° C
20.4 °
20.4 °
64 %
1.2kmh
6 %
Uto
35 °
Sre
35 °
Čet
33 °
Pet
35 °
Sub
27 °

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Dijalog

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Postavite komentar

Unesite Vaš komentar!
molimo Vas unesite Vaše ime