- REKLAMA -
2.9 C
Užice
Početna Zlatiborski okrug Užice Grad Užice: Sufinansiranje troškova VTO za sedam parova

Grad Užice: Sufinansiranje troškova VTO za sedam parova

- REKLAMA -

Grad Užice je raspisao prvi Javni poziv za sufinansiranje troškova vantelesne oplodnje u 2023. godini za sedam parova u iznosu od 200.000 dinara neto, po paru.

Pravo učešća imaju svi zainteresovani parovi sa prebivalištem na teritoriji grada Užica, najmanje dve godine neprekidno pre datuma objavljivanja javnog poziva. Sredstva na ime sufinansiranja troškova vantelesne oplodnje mogu se dodeliti istom paru samo jednom.

Sredstva se mogu dodeliti paru koji je već koristio finansijsku podršku grada za postupak vantelesne oplodnje, ukoliko se na javni poziv grada za sufinansiranje troškova postupka vantelesne oplodnje nije prijavio broj parova predviđen pozivom.

U slučaju da se na javni poziv grada za sufinansiranje troškova postupka vantelesne oplodnje, nije prijavio broj parova predviđen pozivom, Komisija može predložiti da se sredstva za sufinasiranje troškova vantelesne oplodnje, odobre paru posle rođenja prvog deteta, ukoliko je za rođenje narednog deteta potrebna biomedicinski potpomognuta oplodnja.

Obrazac prijave može se preuzeti u pisarnici gradske uprave (broj 12) i na zvaničnoj internet stranici Grada Užica www.uzice.rs

Uz prijavu je potrebno dostaviti mišljenje specijaliste ginekologije i akušerstva o medicinskoj opravdanosti postupka vantelesne oplodnje, za zaposlene potvrde o prosečnom prihodu za oba partnera za mesec februar 2023. godine/za nezaposlene uverenje da se nalaze na evidenciji nezaposlenih lica, kao i Kopije /očitane lične karte za oba partnera.

Potrebno je da se zainteresovani parovi obrate za mišljenje dr Bošku Ristanoviću i Opšte bolnice Užice, stručnom članu Komisije za realizaciju programa sufinansiranja troškova vantelesne oplodnje.

Prijave se podnose do 3. aprila u pisarnici Gradske uprave.

- Advertisement -
- REKLAMA -
Užice
few clouds
2.9 ° C
2.9 °
2.9 °
45 %
1.8kmh
15 %
Pon
0 °
Uto
8 °
Sre
5 °
Čet
2 °
Pet
3 °

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Dijalog

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Postavite komentar

Unesite Vaš komentar!
molimo Vas unesite Vaše ime