- REKLAMA -
26 C
Užice
Početna Zlatiborski okrug Užice Do 10. septembra predlozi zaslužnih za javna priznanja grada

Do 10. septembra predlozi zaslužnih za javna priznanja grada

Predsednik komisije je naglasio da je novina ove godine da se prijave podnose na obrazcu uz saglasnost predloženog kandidata.

- REKLAMA -

Do 10. septembra je otvoren poziv Komisije za javna priznanja i nagrade grada Užica uputila je javni poziv za podnošenje predloga za dodelu javnih priznanja grada.

Prema navodima iz Gradske kuće, svi mogu dati svoje obrazložene predloge pojedinaca, udruženja, pravnih lica za koja smatraju da zaslužuju da dobiju jedno od tri priznanja, plaketu, povelju ili nagradu grada Užica.

Predsednik Komisije za javna priznanja i nagrade grada Užica Branislav Mitrović je podsetio da se povelja dodeljuje za doprinos sveukupnom razvoju grada i da se može poistovetiti sa nagradom za životno delo.

  • Plaketa je priznanje kojim se nagrađuje i ističe doprinos pojedinca ili kolektiva i dodeljuje se za ostvarene rezultate u dužem vremenskom periodu u razvoju grada. Nagrada se odnosi na pojedinačni rezultat. Treba naglasiti i da pojedinac može jedno od priznanja dobiti samo jednom, dok pravna lica neko od priznanja mogu dobiti jednom u pet godina, pojasnio je Mitrović dodavši da će javna priznanja grada dodeliti 9. oktobra na Dan grada Užica.

Predlozi se dostavljaju Komisiji za javna priznanja i nagrade grada Užica, Užice, Dimitrija Tucovića broj 52, na propisanom obrascu. Obrasci se mogu preuzeti na sajtu grada Užica uzice.rs, u pisarnici Gradske kuće, kancelarija broj 12 prizemlje zgrade i u kancelariji broj 40 na I spratu. Obaveštenja i na telefon: 031/590-150, kontakt osoba Slađana Stanić.


- Advertisement -
- REKLAMA -
Užice
few clouds
26 ° C
26 °
26 °
28 %
3.6kmh
20 %
Čet
25 °
Pet
27 °
Sub
27 °
Ned
25 °
Pon
29 °

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Dijalog

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Postavite komentar

Unesite Vaš komentar!
molimo Vas unesite Vaše ime