- REKLAMA -
21.6 C
Užice
Početna Zlatiborski okrug Užice Danas jubilarni 30. skokovi u Užicu (VIDEO)

Danas jubilarni 30. skokovi u Užicu (VIDEO)

- REKLAMA -

Tradiconalni skokovi sa starog železničkog mosta u Užicu održavaju se danas od 15 časova gde će se okupiti oko 30 učesnika iz naše zemlje, Bosne i Hercegovine i Crne Gore. Ove godine obeležava se jubilej 30. godina od kada postoji ova manifestacija, a za učesnike su pripremljene i novčane nagrade.

Skače se sa vrha mosta visine 16 metara u vodu dubine 4 metra, pa je potrebno dosta hrabrosti da bi se učestvovalo na ovom takmičenju, kažu iz organizacije.

Pored pehara i medalja uz pomoć sponzora smo obezbedili i bogat nagradni fond tako da će takmičari za prvi i drugi skok biti nagrađeni sa po 4500 dinara, a nagrade za prvo, drugo i treće mesto iznose 35 000, 30 000 i 25 000 dinara. Oni će biti lekarski pregledani, svi su osigurani, a za vreme skookva biće prisutna spasilačka služba i ronioci koji će brinuti o bezbednosti, rekao je izvršni direktor JP Veliki park Dinko Žuvela.

Skokovi sa starog mosta u Užicu će ove godine biti jubilarni 30. koji se održavaju u saradnji sa Mostarom.

Mnogi gradovi su pokušali da organizuju skokove, ali Grad Užice i Mostar su uspeli da ih organizuju u najlepšem izadnju. Očekujemo da će doći dosta naših sugrađana, a najavljeno je i lepo vreme, rekao Gradski većnik Ratko Trmčić.

Pokrovitelj ove manifestacije je Grad Užice, a organizator JP Veliki park uz tehničku podršku Crvenog krsta Užice.

- Advertisement -
- REKLAMA -
Užice
overcast clouds
21.6 ° C
21.6 °
21.6 °
59 %
1.8kmh
90 %
Ned
22 °
Pon
24 °
Uto
25 °
Sre
19 °
Čet
19 °

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Dijalog

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Postavite komentar

Unesite Vaš komentar!
molimo Vas unesite Vaše ime