- REKLAMA -
33.5 C
Užice
Početna Zlatiborski okrug Zlatibor/Čajetina Čajetinski odbornici doneli odluku o osnivanju novog javnog preduzeća

Čajetinski odbornici doneli odluku o osnivanju novog javnog preduzeća

- REKLAMA -

Nakon konstitutivne sednice, održana je prva sednica Skupštine Opštine Čajetina, 20. juna. Na ovoj sednici verifikovani su mandati odbornicima, a usvojena je i Odluka o završnom računu budžeta Opštine Čajetina za 2023. godinu.

U susret Danu opštine, donete su Odluke o dodeli nagrada i priznanja Opštine Čajetina u 2024. godini. Zlatiborska povelja, najviše priznanje, biće dodeljena 30. juna reditelju Emiru Kusturici i Hotelu BOR by Karisma, a priznanje Zoran Tmušić etnologu Bosi Rosić. Zaslužnim pojedincima i institucijama biće dodeljene plakete Dimitrije Tucović, a nagrade će biti uručene i učenicima, nosiocima diplome Vuk Karadžić.

Doneto je Rešenje o davanju saglasnosti na izveštaj o radu JP Gold Gondola Zlatibor za 2023. godinu, Odluka o osnivanju JP za bezbednost saobraćaja u lokalnoj samoupravi Bezbednost saobraćaja Čajetina, Čajetina, Rešenje o imenovanju Miloja Rajovića, na mesto vršioca dužnosti direktora JP za bezbednost saobraćaja u lokalnoj samoupravi Bezbednost saobraćaja Čajetina, Čajetina, kao i Rešenje o imenovanju predsednika i članova Nadzornog odbora JP za bezbednost saobraćaja u lokalnoj samoupravi Bezbednost saobraćaja Čajetina, Čajetina.

Završni deo sednice Skupštine opštine Čajetina bio je rezervisan za odbornička pitanja, u okviru kojih su odbornici izneli svoja mišljenja i komentare na predhodne tačke dnevnog reda.

- Advertisement -
- REKLAMA -
Užice
clear sky
33.5 ° C
33.5 °
33.5 °
35 %
3.2kmh
2 %
Pet
33 °
Sub
35 °
Ned
34 °
Pon
33 °
Uto
38 °

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Dijalog

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Postavite komentar

Unesite Vaš komentar!
molimo Vas unesite Vaše ime