- REKLAMA -
25.9 C
Užice
Početna Srbija i region Digitalizacija i E-uprava Besplatne radionice u Užičkoj gimnaziji

Besplatne radionice u Užičkoj gimnaziji

- REKLAMA -

 Besplatne radionice o preduzetništvu, digitalnom marketingu i programiranju biće održane u prostorijama Užičke gimnazije od 27. do 29. oktobra.

Radionice su namenjene mladima i, kako je navedeno, specijalno su kreirane tako da kroz niz interaktivnih predavanja i treninga polaznici steknu osnovna znanja iz oblasti koja ih interesuje.

  • Nakon radionice o preduzetništvu, polaznici će steći potrebna znanja za pokretanje ličnog biznisa, pisanje dobrog biznis plana, kao i sve o pogodnostima koje društvene mreže nude u cilju promocije i marketinga, naveli su organizatori pozivajući zainteresovane da  se prijave za jednu od radionica popunjavanjem formulara Preduzetništvo i digitalni marketing i Uvod u WordPress.

  • Uvod u WordPress je intezivna i dinamična obuka, na kojoj polaznici uče da samostalno kreiraju i održavaju svoj sajt. Za ovu radionicu nisu potrebna prethodna znanja niti dodatna oprema jer se radionica održava u računarskom kabinetu. Predavači su programeri sa dugogodišnjim iskustvom, napomenuli su.

Radionice su deo projekta Informatička pismenost i preduzetništvo – moderni alati za razvoj (samo)zapošljivosti mladih kojeg sprovodi organizacija Omladinsko turistički klaster Srem u partnerstvu sa školom programiranja Beogradski Institut za tehnologiju – BIT.

Projekat finansira Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije.

  • Cilj projekta je doprinos većoj zapošljivosti i samozapošljivosti mladih i njihovoj boljoj informisanosti o poslovnim prilikama u zemlji. Tokom ove i prošle godine, kroz naše radionice prošlo je više od 300 mladih iz Čačka, Subotice, Bora, Vršca, Pirota i Inđije, Aranđelovca, Kraljeva, Vranja i Loznice, naveli su organizatori radionica.

 

- Advertisement -
- REKLAMA -
Užice
overcast clouds
25.9 ° C
25.9 °
25.9 °
37 %
3.2kmh
90 %
Sub
25 °
Ned
15 °
Pon
17 °
Uto
23 °
Sre
22 °

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Dijalog

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Postavite komentar

Unesite Vaš komentar!
molimo Vas unesite Vaše ime