- REKLAMA -
32.7 C
Užice
Početna EKO Anonimno do 20. januara o kvalitetu komunalnih usluga u Čajetini

Anonimno do 20. januara o kvalitetu komunalnih usluga u Čajetini

- REKLAMA -

Korisnici komunalnih usluga u Opštini Čajetina imaće mogućnost da se do 20. januara 2022. godine izjasne koliko su zadovoljni kvalitetom usluga lokalnih javno komunalnih preduzeća KJP Zlatibor i JKP Vodovod Zlatibor, ali i JP Gold gondola koje pruža prevoz putnika kao vrstu komunalne delatnosti.

Foto KJP Zlatibor

U upitniku Opštine Čajetina, građani mogu oceniti zadovoljstvo sakupljanjem i odlaganjem komunalnog otpada, održavanjem komunalne higijene i javnih zelenih površina i usluga snabdevanja pijaćom vodom i odvođenjem otpadnih voda.

Istraživanje sprovodi Radna grupa imenovana od strane Opštinskog veća Opštine Čajetina.

Ispitivanjem teže da unaprede komunikaciju između građana, opštine i komunalnih preduzeća.

–  Upitnik je anoniman i podaci će biti korišćeni isključivo za unapređenje komunalnih usluga, napomenula je saradnik za odnose sa javnošću KJP Zlatibor Čajetina Dragana Rosić.

Sem onlajn na sajtovima komunalnih preduzeća i lokalne samouprave, upitnici su dostupni na naplatnim mestima KJP Zlatibor i JKP Vodovod Zlatibor, na početnoj stanici Gold gondole (biletarnici), na Info centru opštine Čajetina, u poslovnim prostorijama Komunalne milicije na Zlatiboru.

Podsetimo, odbornici Skupštine opštine Čajetina su usvojili sredinom aprila Odluku o kontinuiranom sprovođenju ispitivanja zadovoljstva korisnika komunalnih usluga u toj opštini nakon pilot ispitivanja na terenu i onlajn od 15. oktobra do 15. novembra. 2020. godine. Tada se oko 350 meštana Čajetine izjasnilo koliko je zadovoljno kvalitetom komunalnih usluga.

Zadovoljni kvalitetom usluga komunalnih javnih preduzeća?

- Advertisement -
J.P.
Diplomirala novinarstvo i komunikologiju na Fakultetu političkih nauka Univerziteta u Beogradu. U timu Radio Lune i RAM mreže od 2013. godine.
- REKLAMA -
Užice
clear sky
32.7 ° C
32.7 °
32.7 °
40 %
1.5kmh
0 %
Pet
33 °
Sub
33 °
Ned
28 °
Pon
25 °
Uto
27 °

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Dijalog

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Postavite komentar

Unesite Vaš komentar!
molimo Vas unesite Vaše ime