- REKLAMA -
14.8 C
Užice
Početna Zlatiborski okrug Užice Odložene skupštinska sednica i javna debata o omladinskoj politici

Odložene skupštinska sednica i javna debata o omladinskoj politici

- REKLAMA -

Na sastanku predsednika Skupštine grada Užica sa predsednicima Odborničkih grupa održanom u utorak, 26. septembra, odlučeno je da se 28. sednica Skupštine grada Užica zakazana za sredu 27. septembar, odloži za četvrtak 28. septembar sa početkom u 10 časova, zbog odluke Vlade Republike Srbije da 27. septembar proglasi Danom žalosti, povodom tragičnih događaja na Kosovu i Metohiji.

Predlog predsednika Odborničke grupe Srpska stranka Zavetnici Vladana Virijevića bio je da se sednica odloži za bilo koji drugi dan sem četvrtka, sa čim se ostali predsednici odborničkih grupa nisu saglasili.

Odložena je i javna debata o omladinskoj politici u Užicu i Požegi, prethodno zakazana za  28. septembar u Gradskoj kući u Užicu.

  • Zbog proglašenja Dana žalosti, sednica Skupštine grada Užica odložena je sa 27. septembra na 28. septembar. Pa smo samim time ostali bez raspoloživog prostora za održavanje javne debate na dan 28. septembra, naveli su iz Narodnog parlamenta.

Predstavnici udruženja Narodni parlament istakli su da se nadaju da će se u najskorijem mogućem terminu organizovati javna debata o omladinskoj politici u Užicu i Požegi.

- Advertisement -
- REKLAMA -
Užice
few clouds
14.8 ° C
14.8 °
14.8 °
92 %
1.5kmh
16 %
Pon
24 °
Uto
27 °
Sre
26 °
Čet
24 °
Pet
23 °

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Dijalog

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Postavite komentar

Unesite Vaš komentar!
molimo Vas unesite Vaše ime