- REKLAMA -
17.7 C
Užice
Početna Zlatiborski okrug Užice Zavetnici: Užička vlast ima 50 dana da popravi udarne rupe u gradu

Zavetnici: Užička vlast ima 50 dana da popravi udarne rupe u gradu

- REKLAMA -

“Sve udarne rupe grada Užica” naziv je albuma sa fotografijama rupa na ulicama koji su delili građanima članovi Srpske stranke Zavetnici u Užicu. Kako kažu, užička vlast ima 50 rok da popravi te rupe i pokaže dobru volju da učini nešto za građane.

Foto: Radio Luna

U albumu se nalazi 50 slika rupa u nekoliko delova grada i crveni kolaž papir koji će građani seći svaki put kada se neka od rupa popravi. Što više crvenih komada bude u albumu, to znači da je više rupa popravljeno.

Foto: Radio Luna

Mi smo u pisarnici predali jedan album kao primerak za gradonačelnicu Užica Jelenu Raković Radivojević i nadamo se da će ona u ponedeljak pažljivo pogledati ovaj album i da će njeni saradnici popraviti udarne rupe u gradu, rekao je predsednik Gradskog odbora Srpske stranke Zavetnici u Užicu Aleksandar Milić dodjaući da su fotografije slali građani iz mesta gde žive te da je za početak odvojeno 50 fotografija, ali ih ima više.

Foto: Radio Luna
Foto: Radio Luna

Svedoci smo da se, nakon poslednjeg rebalnsa, vlast hvali najvećim bužetom u istoriji Grada Užica koji je stalno istorijski i najveći nakon svake sednice, evo sad imaju priliku da sredstva koja svake godine prenose da iskoriste za popravku rupa, zaključuje Milić.

Foto: Radio Luna

Foto: Radio Luna

On je najavio i da će poslanici njihove stranke u republičkoj Skupštini povremeno dolaziti na sednice Skupštine Grada Užica.

Foto: Radio Luna

- Advertisement -
- REKLAMA -
Užice
broken clouds
17.7 ° C
17.7 °
17.7 °
81 %
1.9kmh
62 %
Sub
28 °
Ned
28 °
Pon
30 °
Uto
31 °
Sre
24 °

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Dijalog

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Postavite komentar

Unesite Vaš komentar!
molimo Vas unesite Vaše ime