- REKLAMA -
1.9 C
Užice
Početna Zlatiborski okrug Priboj, Prijepolje, Nova Varoš, Sjenica Zajedničke akcije za razvoj ruralnog turizma

Zajedničke akcije za razvoj ruralnog turizma

- REKLAMA -

U četvrtak u prostoru IN Hotela Zlatar na Zlataru, održaće se početna konferencija, povodom zvaničnog početka realizacije projekta Zajedničke akcije za razvoj ruralnog turizma.

Realizaciju projekta sufinansira Evropska unija kroz Program prekogranične saradnje Srbija – Crna Gora 2014 – 2020, u okviru instrumenta pretpristupne pomoći (IPA II), pri čemu je telo za ugovaranje Ministarstvo finansija Republike Srbije, Sektor za ugovaranje i finansiranje programa iz sredstava Evropske unije (CFCU).

Projekat partnerski realizuju Regionalna razvojna agencija za Bjelasicu, Komove i Prokletije, opština Šavnik i Turistička ogranizacija Zlatar, u iznosu od 264.724 evra, od čega Evropska unija obezbeđuje 225.016 evra (85%).

Konferencija ima za cilj da širu javnost upozna sa planiranim ciljevima, rezultatima i aktivnostima projekta, ali i da ukaže na značaj ruralnog turizma za ekonomski razvoj nerazvijenih opština, da predstavi ulogu i poziciju seoskih domaćinstava u ruralnom turizmu i posebno da istakne funkciju prirodnih resursa u budućem razvoju turističke ponude prekograničnog područja.

- Advertisement -
IZVORPPMedia
- REKLAMA -
Užice
overcast clouds
1.9 ° C
1.9 °
1.9 °
84 %
1.4kmh
90 %
Uto
2 °
Sre
4 °
Čet
3 °
Pet
3 °
Sub
2 °

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Dijalog

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Postavite komentar

Unesite Vaš komentar!
molimo Vas unesite Vaše ime