- REKLAMA -
-4 C
Užice
Početna Srbija i region uPoMoc Za zaštitu i unapređenje životne sredine oko 64 miliona

Za zaštitu i unapređenje životne sredine oko 64 miliona

- REKLAMA -

Gradsko veće Užica na 28. sednici je usvojilo Program zaštite i unapređenja životne sredine i Plan javnih konkursa za ovu godinu.

   Programom zaštite i unapređenja životne sredine u 2021. godini, predviđeno je 64,6 miliona dinara i oni će biti usmereni na mere i aktivnosti za upravljanje zaštitom životne sredine, za praćenje elemenata zaštite, za upravljanje ostalim vrstama otpada i za energetsku efikasnost i obnovljive izvore energije kao mere smanjenja zagađenosti vazduha, naveli su iz lokalne samouprave nakon sednice Gradskog veća.

https://www.radioluna.info/category/istrazujemo/ueko/

Članovi Gradskog veća su formirali Radnu grupu koja će biti zadužena za uspostavljanje, sprovođenje, praćenje i procenu usluga socijalne zaštite u Užicu.

Gradsko veće Užica je prihvatilo ponude za obavljanje poslova u ovoj godini koje sprovode Niskogradnja, Užice razvoj, Bioktoš, Stan i Veliki park, a u odnose se na funkcionisanje gradskog života.

–   Sva ova gradska preduzeća zadržala su cene svojih usluga prema gradu na prošlogodišnjem nivou, kao i obim poslova i aktivnosti koje će realizovati, naveli su iz lokalne samouprave na zvaničnom sajtu.

Prihvaćeni su izveštaji Žalbene komisije, Službe pravne pomoći i Crvenog krsta o radu prošloj godini.

- Advertisement -
- REKLAMA -

Užice
light snow
-4 ° C
-4 °
-4 °
100 %
3.1kmh
90 %
Sub
2 °
Ned
7 °
Pon
10 °
Uto
8 °
Sre
6 °

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Najčitanije

Slične vesti

- REKLAMA -

Postavite komentar

Unesite Vaš komentar!
molimo Vas unesite Vaše ime