- REKLAMA -
7.9 C
Užice
Početna Slobodno vreme Sport Za posebne programe u oblasti sporta dva miliona dinara

Za posebne programe u oblasti sporta dva miliona dinara

Prijave do 29. aprila  

- REKLAMA -

Grad Užice je raspisao Javni poziv kako bi dodelio ukupno dva miliona dinara sportskim organizacijama i predškolskim ustanovama za sprovođenje posebnih programa u oblasti sporta u gradu u ovoj godini.

–   Javni poziv za realizaciju posebnih programa u oblasti sporta raspisuje se za sledeće programske aktivnosti- obezbeđivanje uslova i organizacija sportskih kampova za sportski razvoj talentovanih sportista i unapređenje kvaliteta stručnog rada sa njima i sprečavanje negativnih pojava u sportu (doping, nasilje i nedolično ponašanje, nameštanje sportskih rezultata i drugo), navode na sajtu Grada Užica.

Javnom pozivu se mogu odazvati sportski klubovi, sportska društva i predškolske ustanove koje imaju registrovano sedište na teritoriji grada Užica i koje su najmanje jednu godinu obavljali delatnost u oblasti sporta. Između ostalog, uslov je i da te organizacije budu direktno odgovorne za sprovođenje programa u periodu od 1. juna do 31. decembra 2021. godine.

Rok za podnošenje prijava ističe 29. aprila.

Uputstvo i obrasci prijave na taj javni poziv su priloženi na zvaničnom internet sajtu grada www.uzice.rs.

- Advertisement -
J.P.
Diplomirala novinarstvo i komunikologiju na Fakultetu političkih nauka Univerziteta u Beogradu. U timu Radio Lune i RAM mreže od 2013. godine.
- REKLAMA -

Užice
scattered clouds
7.9 ° C
8 °
7.8 °
66 %
1.5kmh
40 %
Pet
13 °
Sub
13 °
Ned
16 °
Pon
18 °
Uto
19 °

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Dijalog

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Postavite komentar

Unesite Vaš komentar!
molimo Vas unesite Vaše ime