- REKLAMA -
-13.7 C
Užice
Početna Zlatiborski okrug Priboj, Prijepolje, Nova Varoš, Sjenica Vučić: Srbi i Bošnjaci vekovima žive zajedno u Priboju

Vučić: Srbi i Bošnjaci vekovima žive zajedno u Priboju

- REKLAMA -

Predsednik Srbije poručio je danas u Priboju da svakome ko pomisli da ugrozi nečiju kuću, život, crkvu ili džamiju, imati posla sa državom koja reagovati nemilosrdno, prenosi Tanjug.

Aleksandar Vučić je povodom nedavnih incidenata na nacionalnoj i verskoj osnovi na sastanku sa predstavnicima lokalne samouprave, politickih partija, privrednicima i predstavnicima obe verske zajednice, podsetio da Srbi i Bošnjaci vekovima žive zajedno u Priboju.

Ne sme da se događa da deca pevaju da neko puca u džamije. Ja ću sada više govoriti šta mi Srbi ne smemo da radimo, što bih voleo da neki drugi urade i na drugoj strani. Poštujemo našu crkvu, idemo u manastire, moramo da poštujemo i ona mesta gde se naše komšije muslimani mole. Kakvo pucanje. Treba da pomognemo koliko možemo, da idemo na Bajram, kao što pozivamo na Božić. Ako neko misli da to treba to da sruši, kažem imaće posla sa državom, i država po pitanju očuvanja mira i stabilnosti neće imati milosti. Zato vas molim da me poslušate, jer znam da u Priboju žive divni ljudi, gorštaci, koji su preživeli užasno teška vremena. Nemojte danas kada stvari idu bolje nešto pokvarimo, poručio je on.

- Advertisement -
IZVORTanjug
- REKLAMA -
Užice
few clouds
-13.7 ° C
-13.7 °
-13.7 °
89 %
1.9kmh
15 %
Uto
-11 °
Sre
1 °
Čet
2 °
Pet
3 °
Sub
-0 °

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Dijalog

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Postavite komentar

Unesite Vaš komentar!
molimo Vas unesite Vaše ime