- REKLAMA -
2.1 C
Užice
Početna Zlatiborski okrug Užice Vrtić Sunce na Beloj Zemlji počeo sa radom

Vrtić Sunce na Beloj Zemlji počeo sa radom

- REKLAMA -

Vrtić Sunce na Beloj Zemlji jutros je počeo sa radom. Mališani, njih 27 je jutros krenulo u novi vrtić, podneto je više od 35 molbi  a toliko je sklopljeno i ugovora. Očekuje se da će narednih dana i ostala upisana dece krenuti u vrtić . Ovo je još jedno izdvojeno odeljenje i 11 objekat Predškolske ustanove Užice. Vrtić radi u jednoj smeni.

-Meštani Bele Zemlje duži niz godina očekuju početak rada ovog vrtića i konačno, taj dan je došao. Vrtić je otvoren. Prostor je po standardima savremeno opremljen za prihvat dece predškolskog uzrasta. Kapacitet vrtića je prijem oko 100 mališana. Ovim putem apelujem na roditelje koji žive na Beloj Zemlji, a već imaju upisanu decu u neki od vrtića u gradu, da dođu i pogledaju vrtić Sunce i da svoju decu upišu ovde, samim tim, dobićemo nova slobodna mesta za decu koja žive u samom gradu, rekla je direktorka Predškolske ustanove Užice, Veselinka Jovanović.

U vrtiću su zaposlena tri vaspitača, jedna medicinska sestra i nekoliko pomoćnih radnika.

-Vrtić ima jednu jaslenu i dve mešovite grupe. U planu je bila i četvrta, pripremna grupa, ali ove godine nije bilo zainteresovane dece, ali će ih naredne godine biti. U vrtiću za sada rade tri vaspitača, jedna medicinska sestra i nekoliko pomoćnih radnika. Hrana se priprema u objektima Predškolske ustanove u gradu i doprema u Sunce.

Veselinka Jovanović

- Advertisement -
- REKLAMA -

Užice
light intensity drizzle
2.1 ° C
2.2 °
2 °
100 %
1kmh
90 %
Pon
5 °
Uto
11 °
Sre
14 °
Čet
18 °
Pet
8 °

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Dijalog

Poslednje vesti

- REKLAMA -

404 komentari

Postavite komentar

Unesite Vaš komentar!
molimo Vas unesite Vaše ime