- REKLAMA -
13.1 C
Užice
Početna Srbija i region Vozovi od danas u novom režimu

Vozovi od danas u novom režimu

- REKLAMA -

Usled radova na modernizaciji železničke infratsrukture danas je uveden nov red vožnje po kojem će 10 vozova biti u međunarodnom saobraćaju, 8 pograničnih vozova i 174 voza u sistema BG Voz. U novom režimu voz za Bar polaziće iz stanice Beograd Centar u 20 i 20 časova, saopšteno je iz Infrastrukture železnice Srbije.

Do završetka radova na modernizaciji i izgradnji pruge za velike brzine između Beograda i Novog Sada, saobraćaj vozova iz sistema BG voz na relaciji Beograd Centar-Batajnica-Beograd Centar, kao i vozovi na relaciji Beograd Centar-Šid-Beograd Centar, odvijaće se po privremenoj organizaciji jednokolosečnog saobraćaja uz brzinu od 50 kilometara na sat.

U toku su radovi na izgradnji pruge za velike brzine na deonicama Beograd – Novi Sad i Novi Sad – Subotica, zatim na deonici međunarodnog Koridora 10 Jajinci – Mala Krsna, kao i između Niša i Brestovca.

Zbog radova na rekontrukciji pruge Niš-Brestovac nije planiran saobraćaj vozova na relacijama Niš-Preševo, Niš-Prokuplje i Niš-Leskovac.

Novim Redom vožnje, koji će trajati do 10. decembra naredne godine, planirano je 413 polazaka od čega u unutrašnjem saobraćaju 195 polazaka brzih, regio i putničkih vozova.

- Advertisement -
- REKLAMA -
Užice
overcast clouds
13.1 ° C
13.1 °
13.1 °
98 %
1.1kmh
95 %
Uto
21 °
Sre
20 °
Čet
21 °
Pet
22 °
Sub
24 °

Poslednje vesti

Udruženi do čistije planine

- REKLAMA -

Dijalog

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Postavite komentar

Unesite Vaš komentar!
molimo Vas unesite Vaše ime