- REKLAMA -
13.8 C
Užice
Početna Srbija i region Politika Vladimir Živanović: Pozivam grupu građana da prestane sa kampanjom širenja neistinitih i...

Vladimir Živanović: Pozivam grupu građana da prestane sa kampanjom širenja neistinitih i neproverenih informacija

- REKLAMA -

Direktor Turističke organizacije Zlatibor Vladimir Živanović oglasio se saopštenjem povodom, iznetih neistina jednog od učesnika izbornog procesa.

Ni ja, Vladimir Živanović, ni Turistička organizacija Zlatibor ustanova koju zastupam, nemamo u svom vlasništvu led bilborde, da bi na bilo koji način određivali njihov sadržaj.
Ja Vladimir Živanović ni na koga nisam vršio ni uticaj ni pritisak vezano za bilo čije oglašavanje, niti to mogu, istakao je Živanović i dodao:

Moj najjači utisak pored iznetih izmišljotina je očigledna povezanost lažnih profila koji služe da iznose laži i uvrede na račun nas funkcionera, naših porodica sa zvaničnog profila novoformirane grupe građana. Malo smo mesto, znamo se! Zato nema potrebe da na društvenim mrežama dalje odgovaram na ovako neumesne i sramne prozivke, kazao je Živanović.

On je naveo da ga radnim danima svako može naći u prostorijama Turističke organizacije Zlatibor i pitati sve što ga zanima vezano za rad Turističke organizacije Zlatibor i za rad njega kao direktora te ustanove.

A takođe i ja ovim putem pozivam sve institucije koje se bave regularnošću izbornog procesa i organe koji ispituju bilo koju vrstu nezakonitosti u radu ustanove koju zastupam da ispitaju sve što zanima pripadnike i simpatizere formirane grupe građana i da zatraže svu dokumentaciju koja se odnosi na poslovanje Turističke organizacije Zlatibor, rekao je Živanović.

On je pozvao grupu građana da se sa kampanjom širenja neistinitih i neproverenih informacija prestane, a zbog pojedinih pripadnika te grupe, jer veruje da umeju bolje.

Imamo svi još malo vremena da se pokažemo u kampanji fer i korektnog duha! Mi da nastavimo da radimo najbolje što umemo, drugi da pokažu šta će da rade bolje! Verujem da će i dalje Čajetina biti korak ispred svih, poručio je Živanović.

- Advertisement -
- REKLAMA -
Užice
overcast clouds
13.8 ° C
13.8 °
13.8 °
99 %
0.6kmh
89 %
Pet
21 °
Sub
25 °
Ned
28 °
Pon
23 °
Uto
19 °

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Dijalog

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Postavite komentar

Unesite Vaš komentar!
molimo Vas unesite Vaše ime