- REKLAMA -
13.9 C
Užice
Početna Srbija i region Digitalizacija i E-uprava Užice postaje novi Giga grad

Užice postaje novi Giga grad

Nova SBB investicija u Srbiji: Počinje digitalizacija Užica

- REKLAMA -

SBB kompanija je saopštila da nastavlja da širi svoju GIGA mrežu i započinje besplatnu digitalizaciju svojih korisnika u Užicu.

Kako su naveli iz kompanije, posle Beograda, Novog Sada, Subotice, Gornjeg Milanovca, Pančeva, Kragujevca, Paraćina, Niša i Sombora, sada i Užice i Kruševac, nakon završenog procesa digitalizacije, postaju GIGA gradovi u kojima se brzine interneta u EON paketima povećavaju automatski.

–  Korisnicima SBB usluga, bez dodatnih troškova, novog ugovora i prelaska na nove pakete, u digitalizovanim gradovima su dostupni digitalna televizija na do tri TV uređaja u kući i veća stabilnost servisa. Proces digitalizacije odvija se fazno po delovima grada, a svakog SBB korisnika, pre dolaska na kućnu adresu, kontaktiraće tehnička podrška, navela je Iva Gajić, direktorka za odnose sa javnošću kompanije SBB.

Tokom protekle dve godine SBB je, u okviru petogodišnjeg plana investicija vrednog 300 miliona evra, unapredio brzine interneta u devet gradova i digitalizovao više od 80% svojih korisnika, naveli su iz te kompanije.

- Advertisement -
- REKLAMA -

Užice
clear sky
13.9 ° C
13.9 °
12.4 °
54 %
2.1kmh
0 %
Pon
16 °
Uto
19 °
Sre
23 °
Čet
25 °
Pet
20 °

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Dijalog

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Postavite komentar

Unesite Vaš komentar!
molimo Vas unesite Vaše ime