- REKLAMA -
23.5 C
Užice
Početna Zlatiborski okrug Užice Usvojen Program podrške za sprovođenje poljoprivredne politike i politike ruralnog razvoja u...

Usvojen Program podrške za sprovođenje poljoprivredne politike i politike ruralnog razvoja u 2019. godini

- REKLAMA -

Gradsko veće Užica, na 116. sednici, usvojilo je ovogodišnji program podrške za sprovođenje poljoprivredne politike i politike ruralnog razvoja Užica. Za pet mera ruralnog razvoja i podsticaje u ovoj oblasti planirano je ukupno 27 miliona dinara. Sa 20,5 miliona finansiraće se investicije u fizičku imovinu poljoprivrednih gazdinstava, zatim uspostavljanje i jačanje udruženja u oblasti poljoprivrede sa 500.000 dinara i održivo korišćenje poljoprivrednog zemljišta sa 1,5 miliona dinara.  Za organsku proizvodnju u 2019. godini planirano je dva miliona dinara, dok je za podsticaje za promotivne aktivnosti u poljoprivredi i ruralnom razvoju izdvojeno 2,5 miliona dinara.

Utvrđen je predlog odluke koja se odnosi na prenos javne svojine nad Studentskim domom na Republiku Srbiju, data je saglasnost na izveštaj o radu Narodnog pozoršta u prošloj godini i izvršene izmene pravilnika o organizaciji i sistematizaciji radnih mesta u gradskim upravama.

Članovi Veća prihvatili su jedan od dva amandmana koji su uloženi na predlog Odluke o javnim parkiralištima.

 

Autor/Izvor Grad Užice

- Advertisement -
- REKLAMA -

Užice
scattered clouds
23.5 ° C
24.5 °
23.2 °
50 %
2.1kmh
40 %
Sre
23 °
Čet
24 °
Pet
26 °
Sub
24 °
Ned
23 °

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Dijalog

Poslednje vesti

- REKLAMA -

171 komentari

Postavite komentar

Unesite Vaš komentar!
molimo Vas unesite Vaše ime